Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOĆNI POHOD

Četvorica razbojnika na tržnici mu ukrala 6000 kuna

Policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
04.02.2015.
u 11:43

Pokradeni I.G. razbojništvo je odmah prijavio policiji

Četvorica mlađih razbojnika noćas oko 0.30 sati napala su 45-godišnjeg I. G. na Branimirovoj tržnici u Zagrebu i ukrala mu novac i mobitel u vrijednosti od 6000 kuna.

Ne zna se što je I. G. u to doba radio na tržnici. Nemaskirani pljačkaši prišli su mu i počeli ga odgurivati te su ga na kraju pokrali. Razbojništvo je I. G. odmah prijavio policiji koja traga za počiniteljima.

>>Navukli kapuljače i s plastičnim pištoljem pljačkali kladionice i ljekarne

>>Dvojica maskiranih i naoružanih počinitelja počinili razbojništvo u automat klubu
 

Komentara 2

IV
Ivanveliki
20:55 04.02.2015.

a sto je bitno sta je 45godišnjak radio na tržnici? prolazio, šetao, štogod.. opljačkan je od balavurdije to je bitno

DU
Deleted user
05:44 14.06.2015.

Ma što se tiče koga od nas čitatelja kaj je radio čovjek na tržnici, u 0,30 h, na tržnici. Zanima me, gdje je bila policija, da se takva mjesta ne čuvaju. Znate da trgovci ne nose svu robu doma, pa valjda su policajci plaćeni da paze malo oko takvih mjesta i ne samo takvih!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije