Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima i iznenađenja

Centar za kulturu i informacije Maksimir obilježava Svjetski dan glazbe

Foto: CZK Maksimir
1/2
19.06.2021.
u 10:00

U 18 sati pak u parku iza Centra za kulturu i informacije Maksimir u Švarcovoj 18 na redu je Projekt Mjuzikl.

Centar za kulturu i informacije Maksimir poziva sve da zajedno se sutra proslavi Svjetski dan glazbe, na najbolji mogući i jedini mogući način, odnosno glazbom.

Proslava Svečanosti glazbe, na prvi dan ljeta, točnije ljetni solsticij, odvija se svake godine počevši od 1982. godine prošlog stoljeća. Sve je počelo u Francuskoj - zemlji umjetnosti, a danas glazbenici; amateri i profesionalci, besplatno nastupaju na javnim gradskim površinama; samo na taj dan u 120 zemalja diljem svijeta. A u 10 i 12 sati negdje u kvartu Maksimir čeka sve posjetitelje iznenađenje . U 18 sati pak u parku iza Centra za kulturu i informacije Maksimir u Švarcovoj 18 na redu je Projekt Mjuzikl. Sat vremena kasnije će se usto moći uživati u zabavnom recitalu pijanista Vitomira Ivanjeka.

Ključne riječi

Komentara 1

BE
berija
10:23 19.06.2021.

Izvrstan plakat. Čujem da su letovi iz zemalja gdje se govori francuski za Zagreb rasprodani a u Parizu upravo tiskaju plakate na kojima na hrvatskom piše "Glazbeni festival". Konji, potkivanje i žabe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije