Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
143 23°C
  • detour:

    zato sto prometnu politiku kroje sirovine bandici, dadici i jelavici, zagreb i ima najmanju pjesacku zonu u usporedbi s glavnim gradovima u regiji i sire. i po tome smo primitivni.

  • Vito:

    Amruševa je jednosmjerna - istok - zapad Boškovićeva je jednosmjerna - zapad istok Pavla Hatza je jedosmjerna - istok zapad Branimirova je dvosmjerna i u jutro puna u smjeru istok - zapad, a poslijepodne zapad - istok. Masarykova i Teslina ... prikaži još!slina su jednosmjerne istok - zapad od 00:00 do 17:00 između ponedjeljka i petka, a subotom i nedjeljom od 09:00 do 00:00 sve do Gajeve. Treba napomenuti kako je Teslina južna strana između Gajeve i Zrinjevca od 20:00 neslužbeno parkiralište skupih vozila, iako postoji znak zabrane zaustavljanja i parkiranja. No, tamo je policiji zabranjeno pisati kazne.

  • autoritet:

    Dokad će ovaj Dadić i slični \"stručnjaci\" imati riječ o bilo čemu? Koliko mu je grad platio za bezvrijedne papire tzv. \"studije\" koje ovaj danonoćno štanca? Zašto se ne angažiraju stručnjaci iz funkcionirajućih gradova (Beča ili Kopenhagena itd) koji će ... prikaži još!e osmisliti rješenja? Ovi naši samo upropaštavaju grad, zajedno s Bandićem i njegovim SDPom

Još iz rubrike Zagreb

TREŠNJEVČANKA LJUTA:

'Nekulturni građani ostavljaju glomazni otpad u parku, a nitko ne reagira'

Zagreb: Nova iscrtana biciklistička staza oko i ispod rotora
PAMETAN PRIJEVOZ

Sutra je Svjetski dan bicikala, problemi vozača u metropoli nisu riješeni

BOGAT PROGRAM

Ljubitelji filma i kulture došli na svoje: Otvara se Ljetna pozornica Tuškanac