Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FOTOGRAFIRAJTE I POŠALJITE

CeKaTe poziva na online radionicu izrade DIY pisanica

Pisanice
Foto: Thinkstock
08.04.2020.
u 15:38

Tko želi sudjelovati, mogu fotografirati svoje izrađene pisanice i od 8. 4. (od 10 ujutro) do 10.4. (do 19 navečer) poslati ih na e-mail adresu: cktresnjevka@gmail.com

Centar za kulturu Trešnjevka za svu djecu, mlade, odrasle i čitave obitelji uoči Uskrsa organizirala je radionicu pisanica - koja će se održati online. No, ne radi se o uobičajenim pisanicama, već onim mali kreativnijim. 

- Mobile pisanica se izrađuje od materijala koje svi imamo kod kuće (žica, vješalice, vuna, komadići kartona, papira, boje…) te ih možemo na taj način reciklažom upotrijebiti - kažu u CeKaTe-u, a akademska slikarica i grafičarka Vesna Šantak, dodaju, davat će upute i birati najzanimljivije radove od pristiglih.

Tko želi sudjelovati, mogu fotografirati svoje izrađene pisanice i od 8. 4. (od 10 ujutro) do 10.4. (do 19 navečer) poslati ih na e-mail adresu: cktresnjevka@gmail.com. Za više informacija, telefon je 091 3027 412. 

- Mi ćemo vaše pisanice objaviti u našoj online galeriji na Facebooku i web stranici Centra za kulturu Trešnjevka. Broj radova nije ograničen. Budite maštoviti, veseli i #ostanidoma dok sudjelujete na našim radionicama - poručuju iz CeKaTe-a. 
 

Ključne riječi

Komentara 1

BE
berija
17:53 08.04.2020.

Centar za kulturu Trešnjevka poziva na DIY? Ukinuti financiranje jer se ne znaju služiti Hrvatskim jezikom. Da do it yourself na Trešnjevci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije