Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Čarobni blagdanski program šarmantnog grada nadomak Zagreba

Ledena bajka
Foto: Promo
1/9
30.11.2018.
u 09:22

I ove godine očekuje vas mjesec dana lude ledene zabave na Trgu Ivana Pavla II. u Zaprešiću.

Paljenjem lampica na Trgu Ivana Pavla II. na prvu adventsku nedjelju, 2. prosinca, svečano će započeti manifestacija Advent u Zaprešiću - Ledena bajka, koja će trajati do 2. siječnja 2019. godine. Ledena bajka donosi dašak Adventa uz klizalište, prigodnu blagdansku ponudu, kuhana vina i zimske specijalitete.

Zaprešićki mališani kao i njihovi gosti će i ove godine doći na svoje jer su bajke, pa i ova ledena, pisane upravo za njih. Uz nezaobilazno zimsko klizalište, tijekom mjesec dana čarobne adventske zabave na glavnom gradskom trgu moći će uživati u zabavnim dječjim programima, predstavama, druženju s Djedom Mrazom, brojnim blagdanskim iznenađenjima i već tradicionalnom dočeku Nove godine uz veliki vatromet.

Foto: Promo

Božićni ugođaj oživjet će se i kroz Žive jaslice iz kojih se uvijek šalju prekrasne poruke mira i ljubavi, dok će se mirisi i okusi Adventa širiti iz blagdanski uređenih kućica na kojima će se moći kušati kuhano vino i domaći zimski specijaliteti.

Već nadaleko poznato zaprešićko blagdansko ozračje idealno će upotpuniti bogat večernji program i svirka velikog broja glazbenih bandova. Tako sve posjetitelje Ledene bajke očekuju zabavni ritmovi Psihomodo popa, Klape Intrade, Bosutskih bećara, Savskih valova i Adama Končića, Beatta banda i mnogih drugih izvođača koji su ove godine odlučili uljepšati blagdane upravo nastupima u ovom šarmantnom gradu nadomak Zagrebu.

Foto: Promo

Ledena bajka završava novogodišnjim programom za sve generacije uz dva tuluma.  Prvi, onaj za najmlađe, održava se u nedjelju, 30. prosinca s početkom u 18.00 sati. Onaj za odrasle zakazan je za  ponedjeljak, 31. prosinca gdje uz grupu eXcite i veliki vatromet ispratite staru i zakoračite u novu 2019. godinu!

www.ledena-bajka.com

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije