Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBAVIJEST IZ HEP-A

Čak 14 zagrebačkih kvartova na 4 dana ostaje bez tople vode, provjerite jeste li i vi među njima

Zagreb: Radovi na rekonstrukciji vrelovoda u Ulici SR. Njemačke
Emica Elvedji/PIXSELL
14.09.2022.
u 12:56

Radovi će trajati od sutra do nedjelje.

Zbog radova na proizvodnom postrojenju EL-TO Zagreb na Trešnjevci, od četvrtka, 15. rujna poslijepodne do nedjelje, 18. rujna navečer obustavit će se isporuka toplinske energije za pripremu tople vode krajnjim kupcima u zapadnom dijelu Zagreba, priopćio je u srijedu HEP. 

Riječ je o naseljima Trešnjevka, Knežija, Srednjaci, Gredice, Gajevo, Staglišće, Jarun, Vrbani, Rudeš, Voltino, Prečko, Špansko, Gajnice i Malešnica.

"Radnici Hrvatske elektroprivrede uložit će maksimalne napore da radove na proizvodnom postrojenju provedu u što kraćem roku, kako bi krajnjim kupcima osigurali isporuku toplinske energije", istaknuli su u HEP Toplinarstvu te zamolili krajnje kupce za strpljenje i razumijevanje.

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
12:57 14.09.2022.

hahahahaha profesionalni prosvjednik celici zagrebcane i ......anke kupanjem u hladnoj vodi..

BR
brzizestok
13:47 14.09.2022.

Opet zagreb :)

Avatar kvasac60
kvasac60
13:19 14.09.2022.

Dolazi zahlađenje. 50 godina HEP toplinarstvo nije ništa radilo..........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije