Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORIO STAN

Požar u Folnegovićevom naselju: 'Čuli smo eksploziju, dimilo se, strašno nešto'

Vatrogasci gase požar u zgradi u ulici Horvata Kiša
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/8
24.10.2019.
u 22:30

Na terenu se nalaze Policijska uprava zagrebačka, Gradska plinara, Elektra i djelatnici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama

Noćas u 20:52 Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba zaprimila je dojavu o požaru stana na drugom katu zgrade na adresi Franje Horvata Kiša 5.

Na intervenciju je upućena Vatrogasna postaja Žitnjak sa 5 vozila i 18 vatrogasaca. Požar je lokaliziran i nema ozlijeđenih osoba.

Na terenu se nalaze Policijska uprava zagrebačka, Gradska plinara, Elektra i djelatnici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama. Uzrok požara biti će poznat nakon provedenog očevida.

- Čuli smo eksploziju, uplašili smo se. Svi smo istrčali van. Dimilo se iz krova stana u zgradi. Toliko je bio gust da se nije mogao vidjeti prst pred nosom. Strašno nešto - ispričala je susjeda koja živi blizu za 24sata

Komentara 2

MM
Marljivi mrav
22:58 24.10.2019.

Sad moram spavat sa zatvorenim prozorom da mi dim ne ulazi u sobu. Baš krasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije