Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
klinika za dječje bolesti

Bolnica u Klaićevoj dobila prvu ambulantu profesora Baltazara

Klaićeva
Foto: Udruga Profesor Baltazar
1/4
Autor
Sandra Golemac
30.03.2015.
u 13:15

Likove je nacrtao Boris Bare iz projekta Pimp My Pump, a na ideju je došao dr. Zoran Barčot iz Klinike za dječju kirurgiju

Kirurška ambulanta Klinike za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj dobila je danas novo ruho.

Predstavljena je, naime, prva ambulanta profesora Baltazara koja je nedavno krenula s radom. Likove je nacrtao Boris Bare iz projekta Pimp My Pump.

- Bilo mi je zadovoljstvo još jednom oživjeti likove i meni omiljenog crtanog filma. Posebno sam počašćen biti 'službeni baltazargradski slikar' i djeci donijeti radost u njihovim teškim trenucima bolesti - rekao je Bare, dok je Osman Kadić, sanacijski upravitelj Klinike u Klaićevoj zahvalio Udruzi profesor Baltazar na ustupljenim pravima i suradnji oko osvježavanja identiteta nove - stare kirurške ambulante.

- Gledajući svakodnevno sa svojom djevojčicom na putu od kuće prema vrtiću u Zapruđu 6-metarsku statuu profesora Baltazara na Bundeku, došao sam na ideju da preuređenu ambulantu nazovem njegovim imenom, a moju ideju s veseljem je prihvatilo i osoblje naše kirurške klinike - istaknuo je dr. Zoran Barčot iz Klinike za dječju kirurgiju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije