Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRNATKOVA Tučnjave i nered u parku

Bobi stiže u pomoć stanarima Crnatkove

02.12.2008.
u 23:07

Kad jednom smrkne, drugom svane, uzrečica je koja bi se mogla primijeniti na Crnatkovu ulicu, na čijem se kraju, u Runjaninovoj nalazi prije tri godine otvoren “Krivi put”, jedan od omiljenih alternativnih klubova u gradu.

Tragovi krvi na ulici
Ovog puta svanulo je mladim alternativcima koji su u klubu pronašli oazu rocka i metala, a smrknulo je stanarima Crnatkove. Zbog buke vikendima ne spavaju, ujutro nailaze na razbijena stakla, bačene boce, pa čak i tragove krvi. Tučnjave i neredi, priznaju, ne događaju se u klubu, već 100 – 200 metara dalje na klupama, u dječjem parku i na stolnoteniskim stolovima ispred zgrada. Lani su mladi zapalili dječju penjalicu, odnosno cijeli park! Dok neki susjedi za nerede krive vlasnika “Krivog puta”, jer da nema kluba, mladi se ne bi ni okupljali, drugi kažu “on s time nema veze jer djeca ne ulaze u klub, već kupuju alkohol na kioscima, piju ga na klupama ispred, a vlasnik ne može kontrolirati što se događa u okolici”. Ove riječi obrane drago sluša vlasnik kluba Nenad Barbić. I njega, tvrdi, smetaju djeca koja stvaraju kaos nedaleko Krivog puta i voljan se suočiti s tim problemom. No, ne može, kaže, bez pomoći susjeda i policije.

Redari daleko od loma
– Vikendima na ulazu stoje redari. No, za svaku tučnjavu koja izbije dvjesto metra dalje, ja sam kriv – kaže Barbić, koji će ovaj tjedan pozvati stanare Crnatkove na razgovor o zajedničkom problemu. Rješenje obje strane vide u češćim policijskim ophodnjama.

Imaju sreće. Danas u poslijepodnevnim satima u kvartu se, kaže Barbić, pojavio novi kvartovski policajac. Čuvši o neredima, izrazio je želju da i sam prisustvuje sastanku stanara i vlasnika kluba.



Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije