Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bakačeva "mala beba"

Bandić: Sljedeće godine skijat će se i u Radićevoj i Mesničkoj

bakačeva
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
03.02.2017.
u 21:09

U emisiji Z1 televizije "I ovako i onako" najavio je puno veću skijašku stazu u odnosu na onu koja je ove sezone bila postavljena u centru grada

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić otkrio je što Zagrepčane očekuje sljedeće godine za vrijeme Snježne kraljice.

U emisiji Z1 televizije "I ovako i onako" najavio je puno veću skijašku stazu u odnosu na onu koja je ove sezone bila postavljena u Bakačevoj.

- Skijat će se od Kamenitih vrata do Trga bana Jelačića i od Mesničke do trga. Ne samo da će Radićeva biti u snijegu, nego će biti i tunel od Mesničke do Radićeve - rekao je gradonačelnik Bandić.

Pogledajte video u kojem je to najavio.

Komentara 32

KA
kažemja
23:49 03.02.2017.

Ako ima bar malo mudrosti i razuma kod Zagrepčana ti nećeš biti gradonačelnik iduće godine .A tko hoće skijati neka ide na Sljeme!

Avatar mali322
mali322
01:53 04.02.2017.

Neka početak tvoje staze bude na Sljemenu a kraj u Remetincu!...živio i sretno ti na tom putu!

Avatar tomsom
tomsom
09:37 04.02.2017.

Prestrašno je što melje taj populistički lik. U svoje spomenike-fontane, ulupao je 50-setak milijuna kuna, a za žičaru na Sljeme, u proračunu, predvidio je milijun kuna. Pitam se, koliko ljudima treba njegove tiranije, primitivizma i kriminala da shvate i kažu Bandiću iz Pogane Vlake, dosta. Nomen est omen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije