Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Divljaštvo u prometu

Nova visoka kazna: BMW-om projurio zagrebačkim raskrižjem 160 km/h

policija
Hrvoje Jelavic/PIXSELL / Ilustracija
03.09.2019.
u 15:49

Nadzorom vozila i vozača policajci su utvrdili kako je 39-godišnjak upravljao automobilom brzinom većom za 80 kilometara na sat od dopuštene

Obijesni vozač (39) kojeg je policija u redovnoj kontroli prometa 1. rujna oko 21 sat uhvatila kako vozi 80 kilometra većem brzinom no što je dozvoljeno, skupo je to platio.

Kako je priopćila zagrebačka policija kažnjen je sa 12.600 kuna i izrečena mu je zabrana upravljanja vozilom u trajanju od mjesec dana. On je inače zaustavljen na raskrižju Slavonske avenije i Ulice Ljudevita Posavskog.

Mislite li da je ovaj vozač dobio premalu kaznu?

Upravljao je BMW-om brzinom od 161 kilometar na sat na mjestu gdje dozvoljena brzina od 80 kilometara na sat. Uz sve to nije bio ni vezan.

Ključne riječi

Komentara 18

MA
Maro
21:02 03.09.2019.

Premala kazna. Dvostruko vise od dozvoljenog je zatvori i oduzimanje automobila na godinu dana

BO
Bombarder
15:21 03.09.2019.

Glupost teška, naime u tekstu to nigdje ne piše ali to nije križanje, prošao je preko nadvožnjaka koji ima po tri trake u oba smjera sa kolnikom ograđenim betonskom ogradom dakle građevinski gledano cesta na višoj razini od našeg autputa.. Da je prekršaj to svakako je ali da je neki eksces to definitivno nije, kazna debelo previsoka, novinar kupi klikove na brandu automobila koji je prekršitelj vozio, rulja za linč spremna, dakle sve u svemu ništa novo...

IL
ilijan1a
14:40 03.09.2019.

Opet vozač BMW-a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije