Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bandić o smjeni ravnatelja Srebrnjaka:

'Blatite najmoralniju ženu u hrvatskoj politici. Odakle takva drskost?'

Milan Bandić dao podršku Kolindi Grabar-Kitarović
Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL
1/6
06.12.2019.
u 12:06

– Ključni dokument naše Skupštine je proračun. Vas zanima što sam razgovarao s predsjednicom. O lijepom vremenu – kazao je, između ostalog, Bandić novinarima na konferenciji za medije

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić održao je konferenciju za medije gdje su ga novinari pitali o raznim aktualnim temama, susretu s predsjednicom, kućicama na Adventu, ali i o smjeni sada već bivšeg ravnatelja Srebrnjaka Bore Nogala.

"Gradonačelnik dila kućice, vidite što se meni stavlja. Gradonačelnik ne jede kobasice, ne pije. Moram biti trijezan jer mi slikate svaku trepavicu. U glavama naših ljudi živi samoupravljanje i komunistički mentalitet. Kada bi me svi voljeli, ja bih se iselio iz Zagreba. Mene 20 godina većina cijeni i radit ću do zadnjeg atoma svoje snage. Mene jedino može promijeniti dragi Bog i majka koje više nema", kazao je Bandić.

"Inače, ključni dokument naše Skupštine je proračun. Vas zanima što sam ja razgovarao s predsjednicom. O lijepom vremenu. Šećemo mi po najljepšem Adventu, snijeg pada, nema veće romantike i čekam da snijeg padne, a onda ćemo postrojiti zimsku službu da vidimo kako radi", kazao je. 

"Sada imamo 50 posto cijene najma javnog prostora, na 15 lokacija. Kad se to dogodi, da smo najbolji Advent na svijetu, onda će ovaj popust od 50 posto biti 100 posto. Besplatan", kazao je Bandić.

"Vi blatite najmoralniju ženu u hrvatskoj politici Anu Stavljenić Rukavinu. To je sramotno! Žalosno je da se obrušavate na istinu služeći se laži da mu netko priječi ulazak u bolnicu. Nudio sam mu da ode bez pompe, kad hoće pompu – sam ju je stvorio. Odakle takva drskost, Bog će vas kazniti. Ne morate vjerovati, netko će vas kazniti, da budete glasnogovornici čovjeka koji je sam napravio nepodopštine i mora otići", kazao je.

Bandić je kazao da Nogalo uživao njegovo povjerenje jer inače ne bi bio ravnatelj, no dodao je da nitko nije nezamjenjiv i da svatko sam sebe postavlja i smjenjuje.

Govorio je Bandić kratko i o proračunu za koji je rekao da je realan i skroman. 

"Ja sam preozbiljan čovjek da komentiram nešto što je iscurilo, a nisam ni vodoinstalater. Čitate staru vijest. Ne mogu curenje komentirati, možda kada završim za vodoinstalatera", kazao je Bandić na pitanje novinara je li povukao GUP sa skore sjednice Skupštine zbog predsjedničke kampanje. 

Ključne riječi

Komentara 124

BL
bluesclues
12:19 06.12.2019.

nepodnosljivo bahacenje - nadam se da ce bar priroda uskoro odradit svoje, kad vec nece pravosuđe....

TH
than
12:14 06.12.2019.

Onaj osjećaj kada pročitaš da je Bandić rekao : " Bog će vas kazniti !" . Da nije žalosno bilo bi smiješno.

DA
darwil
12:22 06.12.2019.

Narode pa ovaj vam se smijulji u facu,prof Gruden je za njega rekao da se on igra da je zaigran ko dijete jer se osjeća važnim. Ipak je on iz Pogane Vlake,daj bože da se tamo i vrati jer bi i u Remetincu se igrao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije