Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokrali šahtove

Bizarna krađa u središtu Zagreba: Nismo mogli vjerovati kad smo to vidjeli!

U centru grada nepoznati počinitelj ukrao 15 poklopaca za šahtove
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
11.01.2018.
u 10:10

Pješaci moraju biti posebno oprezni u Varšavskoj i Ulici Petra Preradovića, a novi bi poklopci trebali stići u najkraćem roku

Jedna, pa dvije, pa tri, pa 15 – što vide, vjerovati nisu mogli konobari koji su rano ujutro stigli na svoje radne pozicije i shvatili kako su duž Ulice Petra Preradovića na svaka dva metra – rupe! Isto su odmah primijetili i ugostitelji iz Varšavske, a ne budi lijen, konobari su odmah izbrojili da u samom centru grada nedostaje 15 šahtova.

– Zvali smo odmah da provjerimo jesu li u tijeku možda neki radovi, odnosno hoće li doći radnici da poklopce šahtova zamijene, ali u gradskoj upravi rekli su nam da nemaju nikakve radove. Poslije ih je zvao i komunalni redar, nakon čega su stigli i postavili signalizaciju preko rupa – objašnjavali su jučer konobari, dok se prolaznicima čitava stvar činila posve suludom, a pomalo i smiješnom. Da su poklopci zaista ukradeni, nitko nije mogao vjerovati.

U centru grada nepoznati počinitelj ukrao 15 poklopaca za šahtove
1/12

– Ma taman posla, dajte. Sigurno se čeka da stignu novi – rekao je jedan umirovljenik, a zatim sam sebi priznao da nema smisla da se starih 15 poklopaca skida danima prije nego što dođu novi. I zaista, Grad ih nije skidao, sami kažu, ali u najkraćem mogućem roku postavit će nove.

– Zaprimili smo prijavu, ali još čitav slučaj istražujemo – da su i oni upoznati s ukradenim poklopcima šahtova, potvrdili su u Policijskoj upravi zagrebačkoj. Inače, cijene poklopaca šahtova kreću se od tristotinjak do uglavnom petstotinjak kuna, ovisno o tome od kojeg su materijala napravljeni. Uspije li ih prodati, zasad nepoznati počinitelj mogao bi zaraditi oko pet tisuća kuna, za koliko je oštetio i Grad.    

Ključne riječi

Komentara 75

Avatar Hrvatkatolikdomoljub
Hrvatkatolikdomoljub
10:57 11.01.2018.

Cigani rudare Bitcoine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AC
acer7
10:33 11.01.2018.

To se u Međimurju jako krade? neki za to optužuju jednu skupinu? ali ne smije se zbog nacionalnosti?

Avatar Robinzon
Robinzon
10:32 11.01.2018.

Krađa šahtova nebi bilo kada nebi bilo onih koji ih otkupljuju.Treba njih drastično kazniti i problem riješen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije