Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivanka Čuljak Milidrag

Bila je glasnogovornica Kreše Beljaka, a sada radi za Milana Bandića

Ivanka Čuljak Milidrag
Foto: Marin Tironi/Pixsell
1/3
21.01.2020.
u 16:46

Na novu je poziciju stigla, kaže, na preporuku

Pet je godina bila jedna od novinarki Nove TV, s koje ju je “oteo” Krešo Beljak, koji joj je ponudio glasnogovorničku poziciju u svojem HSS-u. Ivanka Čuljak Milidrag radila je taj posao otprilike godinu dana, nakon čega je bila u Saboru, a od 7. siječnja ove godine postala je prva žena odnosa s javnošću zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. Ili, ako ćemo posve precizno, Gradske uprave.

Pozicija je to koja je bila prazna od lanjskoga rujna, kad je od Bandića otišla Dajana Antonija Bebek, koja je s njim provela nešto manje od četiri godine, a ujedno i najviše od svih glasnogovornica dosad. Ivanku Čuljak Milidrag pitali smo kako to da se odlučila na posao u Gradskoj upravi, je li se za njega javila molbom ili preko natječaja te kako se, u ova dva tjedna, snašla na novom poslu.

– Funkcija glasnogovornice Grada Zagreba za mene je profesionalni izazov, u kojem će mi, vjerujem, dobro doći dosadašnje iskustvo rada u medijima, politici i odnosima s javnošću – kazala je Čuljak pa dodala kako je "Zakonom o državnim službenicima propisana mogućnost premještaja državnog službenika iz jednog državnog tijela u drugo". Što i jest točno, samo što se Čuljak nije premjestila u drugo državno tijelo, već iz državnog u tijelo lokalne samouprave. Prema istom zakonu, doduše, i to je dozvoljeno. A u zagrebačku je Gradsku upravu, kaže nam nova glasnogovornica, stigla na preporuku.

– Na ovo radno mjesto došla sam po preporuci svojih bivših suradnika i na to sam izuzetno ponosna. Mislim da je još rano za dojmove, ali svjesna sam da je posao kojeg sam se prihvatila odgovoran, dinamičan, nepredvidiv, a samim time i stresan, no nadam se dobroj suradnji s kolegama u Gradu ali i medijima, na obostranu korist – rekla je Ivanka Čuljak Milidrag pa istaknula kako će dati sve od sebe da opravda ukazano povjerenje "te da svojim znanjem i iskustvom s Nove TV, HSS-a, Sabora i Ministarstva pridonese da njen novi tim bude što uspješniji".

Komentara 6

DO
dona543
07:03 22.01.2020.

Ako je "uspjeh" kriminal-lopovluk... Onda je uspjela

NN
nista_ne_znam
11:48 23.01.2020.

Glasnogovornica Milana Bandića u 2020-oj...e jesi uspjela u životu, svaka ti čast.

KO
Kokoiduhovi
19:12 21.01.2020.

Jučer mi se hvali susjeda kak joj je kćerkica diplomirala na Vernu, i već ima ponude. Nije mi rekla kakve. Sad svi spominju taj Vern? Očito je to nekaj jako moderno. Popularno, ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije