Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osigurane cisterne

Bez vode dio Dubrave i Sesveta, sutra planirani radovi u Čučerju

Puknuće magistralnog cjevovoda na Sarajevskoj ulici - Novi Zagreb bez vode
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
13.09.2020.
u 09:36

Do prekida opskrbe došlo je zbog puknuća cjevovoda

Zbog puknuća cjevovoda, bez vode je dio potrošača u ulici Gašparci u Sesvetama, Sušačkoj ulici u Trnavi i Ljubijskoj ulici u Dubravi. Opskrba pitkom vodom osigurana je autocisternama

Sutra će zbog planiranih radova na vodoopskrbnom sustavu potrošači u Ulici Gumerec biti bez vode, i to od 9 do 14 sati. Za vrijeme trajanja radova opskrba vodom osigurana je autocisternama s oznakom "VODA ZA PIĆE".

Ključne riječi

Komentara 2

ZA
Zagreb1878
15:34 15.09.2020.

Je, sve se popravlja za medije, ali nema gradskog staticara koji bi pogledal u Durdekovcu ili ce pasti krov na glavu, maker nema zida koji se ne klima.

Avatar Uhljeb25
Uhljeb25
14:37 13.09.2020.

Budite sretni ako još imate vodu u pipama. Nezahvalni narod...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije