Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVA U MAKSIMIRU

Belgijski ovčar usred dana izgrizao djevojčicu (3): 'Curila joj je krv iz trbuha, otac je pokušao rastvoriti čeljust psu'

Zagreb: Jutro u parku Maksimir
Marko Lukunic/PIXSELL
26.06.2022.
u 21:00

U šoku je, kaže svjedok, bio i vlasnik psa.

Mirna šetnja u sunčano subotnje jutro pretvorila se u pravi horor. Belgijski ovčar napao je trogodišnju djevojčicu, oko 11 sati, na parkiralištu zapadno od ulaza u Park Maksimir, javlja Jutarnji List.

Groznim prizorima svjedočili su brojni prolaznici koji su pokušali pomoći.

- Vidio sam da majka drži djevojčicu na tlu te kako otac pokušava psu rastvoriti čeljust i spriječiti da ju opet ne ugrize. Ja sam psa udario snažno nekoliko puta nogom u rebra. Trajalo je to možda minutu-dvije dok ga nismo odvojili od djevojčice. Tu je došla i jedna liječnica, koja je pogledala djevojčicu. Curila joj je krv na trbuhu. Roditelji su je posjeli u automobil i odjurili prema obližnjem KBC-u Zagreb na Rebro - ispričao je svjedok za Jutarnji.

- Javio mi se jutros otac djevojčice i rekao da je otpuštena iz bolnice te kako ozljede, srećom, nisu teške - rekao je dalje očevidac stravičnog napada.

Kaže dalje kako je pas koji je napao djevojčicu bio vezan na povocu, ali da je on bio dovoljno dugačak da je pas mogao dohvatiti i napasti dijete. U šoku je, kaže, bio i vlasnik psa.

VIDEO: Pucnjava u Oslu

Ključne riječi

Komentara 63

JO
Jordi
21:31 26.06.2022.

U ovom gradu psi imaju veća prava od djece. To je takva politika. Psi ulaze u dječje parkiće, sve je puno govana i zapišano. Na Maksimiru ne možeš ni odvesti familiju i djecu na livadu jer svakih 20m2 je govno.. Psi trče okolo slobodno i nitko ih ne drži na povodcu. TO JE PROTIV ZAKONA i sramota da većina ljudi je podređena paščetinama i institucije i inspekcije ne rade ništa. Naravno kad je vlasti pas i mačka ispred djeteta.

FO
fox123
21:22 26.06.2022.

Sad u zatvor vlasnika na godinu dana, pa opet setaj pasa...

MA
Masnica3
21:42 26.06.2022.

Nažalost u ovom gradu niti jednom vlasnku se ništa me smije reći. Vode ih nepropisno u bus svuda. Kada se nešto dogodi par dana hajka i ništa. Dijete traumu za cijeli život Vlasnika bi trebalo kazniti ali nažalost od toga ništa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije