Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORNJI GRAD

Baš Naš donosi ukusnu klopu, koktele i chill verzije koncerata

Baš Naš 2019. godine
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/3
12.06.2020.
u 13:16

Festival s najljepšim pogledom počinje sljedećega četvrtka

Tuna & mojito iz kuhinje Marina Medaka i ekipe iz Rougemarina, Burger bar, koji je prošle godine osvojio gotovo sve nagrade za najbolji burger, ali i Kascheta, poznata po brojnim nagradama na street food festivalima... To je samo dio gastronomske ponude koja nas ove godine očekuje na Baš Naš Gourmet & Music festivalu, koji se idući četvrtak vraća na plato Gradec.

“Oživjet” će opet fotolokacije s kojih se pruža najljepši pogled na grad, no ovaj put u drugačijem obliku, a na središnjoj poziciji platoa organizatori će urediti prostor u stilu Havana bara kako bi posjetiteljima ponudili mjesto za opuštanje poslije posla. Posebno iznenađenje, ističu, očekuje sve posjetitelje u atriju Galerije Klovićevi dvori, koji će biti uređen u stilu zelene oaze skrivene od pogleda i idealne za uživanje u koktelima. Za najmlađe i one koji vole slastice pripremili su i Ben & Jerry’s kutak.

– Obilježili smo ovim festivalom Gornji grad i drago nam je da ćemo se i ove sezone okupiti na starom mjestu koje sad ima jaču simboliku, uz poruku #BašImamTeRad – kazao je Vinko Filipić, direktor Baš Naš festivala. Posjetitelje će zabavljati i DJ te svirke uživo, a ovogodišnje izdanje počinje koncertom zagrebačkog pjevača Matije Cveka i njegova benda The Funkensteins.

– Kako se koncertni program odvija u skladu s novim, odgovornim pravilima okupljanja, ovo će biti prilika za doživjeti neke sasvim drugačije izvedbe poznatih nam bendova prilagođene laganim ljetnim druženjima u akustičnoj i chill verziji. Uslijedit će koncerti Nene Belana & The Fiumens, grupe Pavel, Vinka Ćeremaša & Talvi Tuuli banda, Scifidelity Orchestra i mnogih drugih – kažu organizatori. Sva događanja su besplatna, koncerti počinju u 20.30 sati, a informacije o rasporedu dostupne su na njihovoj Fejs stranici. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije