Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
12 13°C
Povratak na članak

Bandićevih šest Fejs projekata

Gradonačelnik je na društvenoj mreži odlučio osnovati grupu u kojoj nudi info o strateškim projektima. Problem je “samo” što su svi odavno trebali biti gotovi
15. svibnja 2018. 1426
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
13
 • 2Xgeneral:

  pioniru i omladincu matanu mikiju strateški projekt je kao izbjeći remetinec pod svaku cijenu ili sljedi povratak rodnoj grudi ( bijeg kao i zemo kutle )

  2 15. 5. 2018. u 18:00
 • grebza:

  Svaki dan ga treba pitati samo za neispunjene i obećane stvari koje nije niti će ikada napraviti. Lažna, besramna i populistička obećanja već godinama trpimo i slušamo, osim Bundeka konkretnih rezulatata nema i sve je već odavno prešlo u dimenziju ... prikaži još! mentalnog, moralnog i psihičkog permanentnog terora.

  15. 5. 2018. u 15:41
 • Avatar Admin nabijem te
  Admin nabijem te:

  pa kaj je taj napravil za Zagreb do sad?nikaj!

  15. 5. 2018. u 16:00
 • Aedes2017:

  Dok nije otkriven DDT muškarci su se navikli i na picajzle ,teško no ipak.Tako je i s Bandićevim mega projektima ,npr. žičara na Sljeme.Život ide dalje.

  15. 5. 2018. u 15:59
 • Avatar liquidsky
  liquidsky:

  Samo se vi prethodni komentatori rugajte našem Voljenom Vođi, najvećem svjetskom državniku i gospodarstveniku. Rugajte se koliko želite ali ne možete zasjeniti njegova djela koja proizlaze iz beskrajno mu velike duše. Mi koji ga poštujemo, cijenimo i volimo, molimo se ... prikaži još! da nam što duže poživi u zdravlju i obilju, neka se konačno ostvari nama najvažniji projekt: njegov kip, visok 1500 metara, koji će raširenih ruku natkriliti Zagreb od Sesveta, preko Kozari boka, sve do Podsuseda, štiteći nas i naš grad od svih nedaća koje sigurno dolaze. Na vrhu kipa, ogromna glava Voljenog Vođe, napunjena helijem kako ne bi nadvladala statičku ravnotežu. Njegovo milo lice, milo poput njegova imena, blago će nam se smiješiti i podsjećati na njegova ostvarenja i patnje koje je otrpio za nas stvarajući baštinu za generacije koje dolaze. A vi se i dalje ismijavajte. Jednog dana on će, pun razumijevanja, i vas prihvatiti u svoje kraljevstvo. Tada ćete shvatiti koliko je Voljeni Vođa uistinu velik, veći i od vlastitoga kipa.

  15. 5. 2018. u 19:37
 • Vito:

  – Za dionicu od Horvaćanske do Baštijanove u tijeku je izrada idejnog projekta. Ova dionica uključuje izgradnju nadvožnjaka na Zagrebačkoj aveniji i tramvajske pruge kojom će se Remiza u Ozaljskoj ulici povezati s Horvaćanskom cestom. Zahvat uključuje i rekonstrukciju Ozaljske ... prikaži još! ulice, od Fallerova šetališta do Puljske ulice te novu organizaciju autobusnog terminala na Fallerovu šetalištu – objašnjava se u gradonačelnikovoj Facebook grupi projekt koji je posljednji put aktualiziran prije deset godina. ::: Još jedna LAŽ __ Za spajanje Remize s Horvačanskom još su u bivšoj državi "očistili" teren između potoka Črnomerca i ulice Ladislava Štritofa __ Na Google maps možete jasno vidjeti i izgrađene odvojke križanja na Horvačanskoj pored tramvajskog stajališta "Srednjaci", A Horvačanska je u ovom profilu izgrađena 1987.g. __ Znači "točno" prije 31 godinu su planirali spojiti Horvačansku s Trešnjevkom pa sve do Črnomerca po Falerovom šetalištu prekrivanjem potoka Črnomerec. __ Stanari tri nebodera ulice Braće Domany uz potok Črnomerec su se čak bunili na buku žaba pa tražili prekrivanje potoka.

  16. 5. 2018. u 08:51
 • Vito:

  produžetak Šarengradske. Nepravomoćne, doduše, ali stigne se jer projekt je to star tek petnaestak godina. ::: LAŽ __ FNRJ vojska je poklonila gradu Zagrebu 1965/6 godine vojni poligon pored željezničkog nasipa [pogledajte "večernjak" u NSK (Google maps - danas je ... prikaži još! to ulica Čire Truhelke)] kako bi se PRODUŽILA Nova Cesta od Trešnjevke do starog Savskog mosta. __ "gradonačelnik" si to želi prisvojiti pa je produžetak Nove ceste nazvao "produžetak Šarengradske", iako to sa Šarengradskom ima veze kao lanjski snijeg s Australijom (pogledajte na Google maps). __ Tko sad koči produženje Nove Ceste??? - "Netko" iz HŽ-a - naime na prostoru buduće prometnice je NAPUŠTENI rasadnik nekadašnjih željezničarskih staklenika u sadašnjoj ulici Florijana Andrašeca. __ Da bi stvar bila zanimljivija, "netko" je dopustio korištenje željezničkog zemljišta za stvaranje parkirališta "citroena" i "cibone" - Da, 25m s obje strane nasipa je nekad bilo zemljište KUK austrougarske željeznice koje se "odjednom" pretvorilo u društveno pa u čudnim okolnostima postalo privatno u vrijeme "privatizacije". __ Tako je i siva zgrada izgrađena točno na trasi buduće prometnice paralelne sa Savskom, a što najbolje možete vidjeti po mraku, kad se vozite Jadranskim mostom pa vidite u sobe stanara, umjesto tornja na Sljemenu. __ Da je lažljivec dokazuju i odvojci na križanju Jadranskog mosta i Horvačanske ceste gdje se i dalje nalaze vidljivi dokazi planiranog nastavka gradnje nove prometnice još davne 1987.g.

  16. 5. 2018. u 08:30
 • Vito:

  Ova dionica uključuje izgradnju nadvožnjaka na Zagrebačkoj aveniji i tramvajske pruge kojom će se Remiza u Ozaljskoj ulici povezati s Horvaćanskom cestom. ::: laprdanje izgovora kako se ne bi ništa radilo. __ Nema nadvožnjaka za automobile na križanju Držićeve i ... prikaži još! Branimirove, a ispod križanja s tramvajskim tračnicama je potok Medveščak i glavni gardski kolektor kanalizacije. __ Križanje Ljubljanske/zagrebačke s Ilirskom i Fallerovim šetalištem može se bez problema napraviti u sadašnjoj razini prometnica. __ To bi čak bilo i jeftinije, budući se ne bi moralo posebno "izmještati" potok Črnomerec zbog stupova nosača "nadvožnjaka". __ Zbog takvog obmanjivanja javnosti sad stanovnici Hrvatske plaćaju nepotrebnih 12 km vožnje tramvaja od Remize do Horvačanske, iako je samo 600m između te dvije ulice - SAMO 600 m "gradonačelnik" jednostavno nije htio izgraditi kad je proširivao Ljubljansku aveniju i preimenovao ju u "Zagrebačku" kako bi pokušao negirati gradonačelnika Holjevca koji je planski izgrađivao Zagreb te priredio Ljubljansku za proširivanje još davnih godina između 1952. i 1963.g.

  16. 5. 2018. u 09:08
 • dopizdilomi:

  Ma dajte nemojte više "podmetati" gradonačelniku. Ti svi proijekti su završeni još prije nekoliko godina.

  16. 5. 2018. u 07:39
 • Vito:

  Opet vi meni da "usporim", a tražite moje mišljenje i komentar.

  16. 5. 2018. u 08:51
 • milerazbojnik@gmail.com:

  ma daj puna mi je kapa njih i njihovih projekata koje če opet narod masno platit kao i sve druge stvari i da se osvrnem na tu famoznu grupaciju mozgova upravo baš danas dobih od grada rješenje o vodoprivrednoj naknadi ... prikaži još! ..čisto ludilo bez srama obračunavaju ga svi po kvadraturi stana moš si mislit uračunaju i balkon a da stvar bude još brža i luđa rješenje ne odgađa odluku ..pukoh od smjeha pa već iovako pol godine plačam dvostruko više jer prije imao 20kuna a sad 39 i nešto lipa pa koliko li je to onda poskupielo i po kojem zakonu to samo pametnjakovići u gradskom mogu znat pa još samo malo nek uvede i šupu i bit če milina al kad treba sve dovest u zakonske okvire s druge strane onda blaamaža mi koji mo se išli legalizirat u negdašnjim zgradama muk jer zakonodavaoc sad traži etažiranje cjele zgrade a ljude boli neka stvar i čekaj magare dok ne krepaš milost pametnih glava u mojem slučaju .jednostavno ljudi moji ovo je živi dizlend a zna se ko kog ppppp oni nas a mi smo niko i niš i tako ubeskonačnost dok če se ti kao ta grupacija okolo bandiča lijepo reklamirat i masno naplatit svoje projekte

  16. 5. 2018. u 13:23
 • Komentiraj, znaš da želiš!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.