Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rošada

Bandićevac Tomurad vlast u Sesvetama predao HDZ-ovcu Markoti

Marijan Tomurad
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
14.06.2015.
u 16:30

Podjela mandata navodno je dogovorena odmah nakon rezultata lokalnih izbora 2013. godine, kada su dvije strane stupile u koaliciju

Dosadašnji predsjednik gradske četvrti Marijan Tomurad, blizak suradnik gradonačelnika Milana Bandića, vlast je u Sesvetama predao svom donedavnom zamjeniku, HDZ-ovcu Draženu Markoti.

– Podjela mandata dogovorena je odmah nakon rezultata lokalnih izbora 2013. godine, kada smo stupili u koaliciju – rekao je Marijan Tomurad.

Tako će sada samo zamijeniti uloge, pa će Tomurad biti potpredsjednik, a Markota na čelu četvrti. Jednako tako, kažu, donedavni i aktualni predsjednik, kako su i dosad surađivali, surađivat će i u ostalom dijelu mandata.

Foto: Večernji.hr / Screenshot

– Planiramo riješiti prometni kolaps u Sesvetama i raditi na produžetku Branimirove. Plan malih komunalnih akcija odvija se prema očekivanjima, a u tijeku su asfalterski radovi u mnogim naseljima. Sagradit ćemo i dva velika nogostupa, u Vurnovcu i Gajcu, za tri milijuna kuna – kazao je Markota.

Komentara 12

KL
Klarahrv
16:38 14.06.2015.

Molim novinarku da nam objasni sta je sporno? Da li se smiju sklapati koalicije? Da li se unutar koalicija odnosi mogu mijenjati dogovorom? S

Avatar misslea
misslea
16:56 14.06.2015.

I koja je poanta ovog članka? To je sve dozvoljeno tako da...

ZE
zemljamoja
16:58 14.06.2015.

Četvrt po četvrt i Zagreb postaje konacnomplavi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije