Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
190 9°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • Avatar Drazen Klaric
  Drazen Klaric:

  Hm, u ovom slučaju sa otpadom, ludilo očito nema kraja. Znači one četiri curice iz Brezovice, su tri mjeseca halabučile i postigle da se kompostana izmjesti izvan Zagreba. Isto je i sa građevinskim otpadom, koji ide izvan grada. E samo ... prikaži još!o bi sve smeće iz Zagreba i cijele Županije, - trebalo završiti sto metara od kuća stanovnika Resnika. I to normnalan kao, čovjek i gradonačelnik, predloži u Gradskoj Skupštini. Centar za gospodarenje otpadom Mariščina je 12 kilometara od prve oznake za grad Rijeku, dakle 25 kilometara od centra grada, a ovdje bi novi Jakuševac, iliti CGO u Resniku, nakon 40 godina trpanja smeća na Jakuševac, trebao biti na istoj udaljenosti od Jelačić placa, kao i staro smetlište, dakle 9 kilometara. Jel tu treba nešto osim revolucije dodati?

 • Avatar Duran Duran
  Duran Duran:

  Svako naselje u gradu Zagrebu ima opravdanje za zabrinutost glede zbrinjavanja otpada, jedino se u Jakuševcu mudro šuti te se više i ne spominje na glas ,ali se i dalje spominje u različitim kombinacijama vladajućih i oporbe. Nekako mi se ... prikaži još! čini da je ponosni, plemeniti turopoljski prkos svladan , sfrkan i gurnut sa strane - neka ga se gazi ......očito možemo trpiti,nismo ni svjesni koliko.....

 • grebza:

  Svaka njegova ideja ili plan postala je čisti mentalni teror za iole normalne građane. Ovo sve što se događa i šta radi nema nikakve veze sa civiliziranim, pametnim i stručnim načinom vođenja grada.

Još iz rubrike Zagreb

ZAgrebačka kompostana
Dobiven recikliranjem

U reciklažnim dvorištima od danas se dijeli kompost "Zrinko"

Koštao 8 milijuna

Otvorena nova ambulanta na Žitnjaku

jane's walk
Tradicionalno u svibnju

Jane's Walk ove sezone vodi vas u 13 šetnji gradom