Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kome se to on ruga

Bandić želi poništiti natječaj za direktore u Holdingu? Sadašnji su, kaže, povećali efikasnost...

Milan Bandić
Patrik Macek/PIXSELL
15.10.2015.
u 13:38

Gradonačelnik tvrdi da je učinkovitost sadašnjih direktora otkad je raspisan natječaj za nove veća za 20-30 posto i spomenuo da bi mogao razmisliti o poništenju natječaja. Rok za dostavu prijava bio je 5.9. i javilo se oko 500 ljudi...

Raspisani natječaj za nove direktore svih Holdingovih podružnica koji je završen s 5. rujnom mogao bi biti poništen. Tako je najavio gradonačelnik Milan Bandić jučer na Radio Sljemenu, iako je prije nepunih mjesec dana tvrdio kako mora promijeniti garnituru šefova jer se većina umorila i ne “lovi” ritam s njim.

– Otkad je raspisan natječaj za direktore efikasnost trenutačnih je negdje 20 do 30 posto veća. I ako tako nastave mogao bih razmisliti o poništenju natječaja– rekao je Bandić i tako se narugao svim kandidatima, neovisno o tome tko su oni, koji su odaslali svoje životopise na raspisani natječaj Holdinga. Tako se uostalom “narugao” i sadašnjim direktorima podružnica, prijeteći im otkazom, kako bi iz istih, dapače svojih kadrova, izvukao “efikasnost”?!

– Jedno vrijeme nije čak ni loše da vidimo kako u toj situaciji neizvjesnosti funkcioniraju. Njihova je zadaća da budu poslovođe i ako ovako nastave razmislit ćemo o poništenju natječaja– kazao je Milan Bandić. Raspisani natječaj, bio je podsjetimo, njegov zahtjev, no sada se gradonačelnik, neposredno prije parlamentarnih izbora predomislio?

Teško, Bandić ima plan, a novi direktori neće biti predstavljeni, iako su svi životopisi već otvoreni, prije rezultata parlamentarnih izbora. Onih 500 kandidata na čekanju su - zakonskog roka, barem tako tvrde u Holdingu, za objavu rezultata natječaja nema. I to im, mišljenja su, daje dovoljno za pravo da kandidati vise u “praznom prostoru.”

Prije samo četiri dana pitanje o rezultatu natječaja postavili smo gradonačelniku koji je rekao da je to pitanje zadaća direktorice Holdinga Ane Stojić Deban, a ako ju ne zna ispuniti nije dorasla svojoj funkciji. Jučer smo pak nakon Bandićeva komentara na Radio Sljemenu nazvali u Holding da provjerimo hoće li se poništiti natječaj, a u telefonskom razgovoru odgovoreno nam je, doslovno: “Popušili ste Bandićevu foru.”

Pitamo: ”Zar izrečenu u eter?” Jesu li i građani koji su čuli istu gradonačelnikovu izjavu pogrešno razumjeli gradonačelnikovu “foru”? 

Komentara 37

DA
darwil
16:01 15.10.2015.

Komedijaš sa lošom komedijom i još lošijom publikom.

DU
Deleted user
15:26 15.10.2015.

To je tako kad marva bira pastira, a ne gradjani gradonacelnika :-)

CH
Changi
15:21 15.10.2015.

Povećana efikasnost?? Iz Vodovoda mi dolazi prijetnja ovrhom za račun plaćen u GSKG u Vukovarskoj. Račun plaćen 21.09., a prijetnja datirana 06.10, poštom stigla 12.09...Dakle u Vodovodu nisu za 16 primili moju uplatu od sestrinske firme, obje u Holdingu. Istovremeno, očitam stanje vodomjera 28.09. i do dan danas ne primim račun...cca 18 dana......oko 500,00 kn. I to je ta efikasnost!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije