Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
protiv države

Bandić uvjeren: Zagrepčanima voda neće poskupjeti

Milan Bandić
Robert Anić/PIXSELL
01.04.2014.
u 15:04

U Zagrebu cijene vode ostaju iste i neće se mijenjati, obznanio je gradonačelnik, iako se od danas 1. travnja uvodi veća naknada za korištenje vode, koja je državni, a ne prihod gradskoga vodovoda

 - U Zagrebu cijene vode ostaju iste, neće se mijenjati - kazao je danas u Sesvetama gradonačelnik Milan Bandić, dodajući kako u Gradu ipak nisu mogli utjecati na odluku Vlade kojom od danas naknada za korištenje voda raste s 1,35 na 2,85 kuna po kubnom metru.

- Neće doći do nikakvoga poskupljenja, to vam mogu reći - odlučan je gradonačelnik.

Međutim, kako smo ranije pisali, računi bi Zagrepčanima ipak mogli biti veći zbog naknade za razvoj pročišćavanja otpadnih voda, koja se dosad plaćala 4,68, a ubuduće će 4,98 kuna.Inače, na ime naknade za korištenje voda, javno poduzeće Hrvatske vode od Zagrepčana godišnje uprihodi i 100 milijuna kuna.

>>Računi za vodu ipak veći i Zagrepčanima, zbog nove naknade?

>>Od danas računi za vodu skuplji i do 20%

Komentara 5

DU
Deleted user
16:41 01.04.2014.

nakon što je poskupio parking u zagrebu (cijelom) i nakon sto vec nekoliko godina placamo najskuplju vodu u ovom dijelu europe on se usudi reci kako je milosrdan i nece doci do ponovnog posupljenja???

Avatar TAJSAM
TAJSAM
19:27 01.04.2014.

U zadnje vrijeme u Zagrebu je dva (2) puta poskupjela voda zbog pročistača. Ako danas opet treba voda poskupiti zbog pročistivača nek u Zagrebu se odbije cijena zbog pročistivača pa nek od Hrvatskih voda traže plačanje cijene pročistivača a nekk nam ond narast cijena (poslije umanjenja) za traženu razliku. To bi bilo pošteno a ne da dva puta plačamo isto. Iako koliko vode imamo trebala bi biti badava. Kako izgleda ni ovima na Vlasti nikad dosta. Pozdrav dobrim ljudima

Avatar comandante
comandante
15:54 01.04.2014.

mile mile mile, narod te obožava, nakon sto si nas unistio, osnovao holding, napravio fontane, sada nas spasavas , mile majstore!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije