Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Položio jutros ispit

Bandić i službeno bagerist, pokazao i dozvolu

Milan Bandić bagerist
Foto: Radio Sljeme Facebook
1/6
23.01.2019.
u 13:33

Vidimo se u petak u 11 sati na početku radova na sljemenskoj žičari, napisao je Bandić na Facebooku

Jutros je položio – pohvalio se na tradicionalnoj presici uoči sjednice Gradske skupštine gradonačelnik Milan Bandić novim zanimanjem u radnoj knjižici. Sad je bagerist, rekao je, i preksutra će s veseljem započeti radove na sljemenskoj žičari.

– Dozvolu vam neću sad pokazati, neka bude to iznenađenje u petak da vam mogu i tamo nešto pokazati – rekao je, ali ipak je nešto kasnije na svom Facebooku pokazao novu iskaznicu na kojoj piše kako je stručno osposobljen. Ekskluzivno ju je, prije toga, pokazao Radio Sljemenu.

Bandićevi najotkačeniji videi

Ključne riječi

Komentara 34

ZS
zvonimir.super
13:45 23.01.2019.

Fotografija ostala od partijske knjižice?

BS
@bserver
14:07 23.01.2019.

urbi et orbi, moja malenkost pokreće građansku inicijativu kojom će svekoliko pučanstvo metropole, iskazati zahvalnost našem dragom, jedinstvenom i samoprijegornom gradonačelniku! Na način da umjesto kipa bana Jelačića, na isto mjesto postavimo kip Milana Bandića! U bageru! Okrenut prema tunelu Dolje! Očekujem svekoliku podršku?

GE
generacija57
14:18 23.01.2019.

Za početak je pomoćni bagerista,lopataš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije