Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posljednja sjednica

Bandić se, govoreći o komunalijama, usporedio s Isusom

Milan Bandić
Davor Puklavec/PIXSELL
20.03.2013.
u 12:47

– Nikada se u povijesti ovog grada neće ponoviti ova Skupština. Četiri godine bilo je sruši, opstruiraj i tako dalje neće moći – odlučan je gradonačelnik

– Nadam se da me neće fizički ukloniti – kazao je gradonačelnik Milan Bandić na današnjoj konferenciji za novinare uoči sjednice Gradske skupštine ne precizirajući na koga točno misli. No, malo prije toga gradonačelnik se osvrnuo na skupštinske zastupnike i poručio da se ovakva vlast u Zagrebu više nikada neće ponoviti.

– Nikada se u povijesti ovog grada neće ponoviti ova Skupština. Četiri godine bilo je sruši, opstruiraj i tako dalje neće moći. Tamo sjede ljudi koji nemaju dana radnog staža i nisu napravili ni pesju kućicu – kazao je gradonačelnik Bandić komentirajući pitanje o izmjenama GUP-a.

Na novinarsko pitanje o različitim prijedlozima Skupštine i Grada o cijenama komunalnog doprinosa, gradonačelnik se usporedio s Isusom Kristom.

– Isusa, kada su ga vješali, nije ih osuđivao za to što ga vješaju nego što ne razumiju što rade. Taj prijedlog ne govori ništa. Rugaju se sirotinji. Moj prijedlog je točka na "i" i politika koju provodim već 13 godina – kazao je gradonačelnik.

Utakmicu Hrvatska – Srbija gledat će na stadionu Maksimir.

– A gdje bi trebao biti gradonačelnik glavnog grada – na povijesnoj utakmici između dviju reprezentacija, sigurno ne izvan grada – rekao je Bandić i dodao da ga veseli što će nazočiti utakmici – kazao je.

U četvrtak će se Gradska skupština posljednji put sastati u ovom sazivu, a na rasporedu je i glasovanje o Bandićevu prijedlogu o smanjenju komunalnog doprinosa. 

Komentara 40

KU
kumpare
20:34 20.03.2013.

debil

GA
galico
13:26 20.03.2013.

A koliko ti imaš staža van socijalističkih političkih odbora

PK
Pero Kŕ
19:04 20.03.2013.

Svaka rit dođe na šekret

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije