Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
škola u kušlanovoj

Bandić ravnatelju: Dobio si trbuh, uzmi lopatu i čisti snijeg

Milan Bandić snijeg
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/2
28.01.2014.
u 11:49

Umjesto građana koji nisu očistili snijeg, čistit će radnici Čistoće. Nakon čišćenja vlasniku će poslati račun po četvornom metru. Gradonačelnik je i ravnatelju III. gimnazije poručio da očisti pred školom, a on mu je uzvratio da osobno ne može zbog operacije leđa

Komunalni redari kreću u obilazak – na udaru su svi oni koji ispred svojih domova nisu očistili snijeg.

Nema skrivača – upozorio je gradonačelnik Milan Bandić jasno poručujući: – Snijeg će očistiti, na poziv redara, radnici Čistoće, a račun za čišćenje poslat će vlasniku. Zaračunat će mu svaki očišćeni četvorni metar.

Iako radnici Čistoće još nisu krenuli u čišćenje, neposluh Bandić neće tolerirati. A neposlušan je, barem što se čišćenja tiče, i Martin Oršolić, ravnatelj III. gimnazije u Kušlanovoj na čijoj atletskoj stazi gradonačelnik svako jutro trči.

– Ako ne očisti, mi koji trčimo očistit ćemo predvečer. A bilo bi dobro da zasuče rukave i on, 20 godina je direktor, dobio je pomalo trbuh, bolje bi bilo da uzme lopatu i da čisti nego da sjedi u toploj prostoriji – poručio je ravnatelju Milan Bandić.

– Čistit ćemo stazu kada dođe na red. Možda danas ili sutra, kad se dogovorimo s učenicima koji nam svake godine pomažu u čišćenju snijega – odgovorio je ravnatelj te objasnio da on ne može čistiti zbog operacije leđa.

>>Bandićeva atletska staza očišćena od snijega

Komentara 12

CH
chemica
11:59 28.01.2014.

Možda Bandić ima savršene kvalifikacije za čistača snijega, ali funkcija Ravnatelja škole je ipak puno odgovorniji posao za kojeg treba imati i bar malo pameti.

Avatar liquidsky
liquidsky
12:06 28.01.2014.

Čudi me da Bandićevi obožavatelji nisu nahrupili očistiti snijeg sa staze kojom im ljubimac svakodnevno trči. Zar se tako voli gradonačelnik?

Avatar Azriel
Azriel
12:44 28.01.2014.

Blago Bandiću, on nezna koliko košta špeceraj, jer uredno jede snijeg. Pa dobar tek gospodine Bandiću! Usputno pitanje, tko čisti autobusna stajališta? Naime ako očiste stajalište, za kaj ne očiste i prilazni nogostup, koji je na javnoj površini. Hvala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije