Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vizita

Bandić posjetio djevojčicu koju je ozlijedio strujni udar u tramvaju

tramvaj
Marko Prpić/Pixsell
11.01.2011.
u 17:31

Gradonačelnik Milan Bandić izrazio je žaljenje zbog događaja u kojemu su Barbari ozlijeđene ruke

ZAGREB – Petogodišnju djevojčicu Barbaru koja se prošloga tjedna ozlijedila u tramvaju, gdje je doživjela strujni udar, jučer je u njezinu domu u Donjim Trpucima posjetio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Gradonačelnik je u razgovoru s obitelji i djevojčicom izrazio žaljenje zbog događaja u kojemu su Barbari ozlijeđene ruke te podsjetio da su svi putnici u tramvajima osigurani te da imaju pravo na odštetu. Djevojčica je pak gradonačelniku obećala posjet čim ozdravi.

Komentara 1

AG
Agramer198
16:25 12.01.2011.

Jadno dijete, nadam se da joj se nije pogoršalo stanje nakon posjeta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije