Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neće odustati

Bandić poručio: Neće me nitko zaustaviti, nikakvi žmigavci i nikakva mizerija

Milan Bandić
Foto: Marin Tironi/Pixsell
1/3
03.02.2020.
u 10:08

Da sam ja slušao te koji znaju jedino zviždati, ali grizu kruh u gradu, a pola njih koji su prekjučer zviždali na Trgu radi u Gradu Zagrebu i prima plaću od Grada Zagreba, ne bi bilo ni Domovinskog mosta ni Jankomirskog mosta, kazao je

Prilikom otvorenja prvog Dječjeg vrtića u sklopu jedne zagrebačke bolnice, onog na Rebru, Milan Bandić osvrnuo se i na nedavni prosvjed na koji je, prema procjenama, došlo između 10 i 20 tisuća ljudi. Ponovio je i da "uvijek netko radi, a netko fućka, a tako će to biti i ubuduće te ostati". 

– Ali ja neću odustati, nisam se vjenčao za funkciju nego za grad Zagreb, a sa Zagrepčanima gradimo Zagreb. Radim to 20 godina i radit ću to dokle god mi budu ukazali povjerenje. Moji projekt i moj život je grad.  Neće me nitko zaustaviti, nikakvi žmigavci i nikakva mizerija, ljudi koji nisu napravili pasje kućice.

Da sam ja slušao te koji znaju jedino zviždati, ali grizu kruh u gradu, a pola njih koji su prekjučer zviždali na Trgu radi u Gradu Zagrebu i prima plaću od Grada Zagreba, ne bi bilo ni Domovinskog mosta ni Jankomirskog mosta. Ne bi bilo ni Glazbene akademije ni Muzeja suvremene umjetnosti. Ne bi bilo ni fontana ni Cvjetnog trga. Ni Branimirove ni zelenih valova, rotora, a bome ni žičare. Ne bi bilo ni GUP-ova koje smo donijeli, a donijet ćemo i ovaj. Ili na ovoj skupštini ili na kojoj sljedećoj. Ja neću odustati, poštujući pri tome proceduru, statut, poslovnik – kazao je Bandić. 

VIDEO Prosvjed protiv Bandića: Okupljeni uzvikuju "lopovi, lopovi"

Ključne riječi

Komentara 95

Avatar AlPoS
AlPoS
10:21 03.02.2020.

Ova osoba je simbol nefunkcioniranja pravne države i pravosuđa, ali i "političke prostitucije i trgovine" u Gradu i na državnoj razini. Prisjetimo se da vlastite zastupnike naziva žetončići. On je sumrak pravne države

MA
max
10:19 03.02.2020.

Nema ni jarunskog mosta, nema ni gradske željeznice kroz grad, ali imamo semafore na rotoru za 300 milja i stalne gužve, imamo 200 bogatih rođa i milijarde kuna duga koje ćemo mi morati vratiti.

Avatar Caroline
Caroline
10:32 03.02.2020.

Svi ti projekti financirani su novcima koje su u proračun grada uplaćivali Zagrepčani ili mizerija kako ih naziva njihov gradonačelnik, koji će se nakon odlaska s te funkcije moći pohvaliti da su jedini dijelovi grada koje je uspio urediti tako da "after" izgledaju bolje nego "before" - ostati uređenje močvare Bundek i jarka kod NSK.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije