Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maksimir

Bandić već otvorio igralište: Meni je kampanja svaki dan

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
22.05.2017.
u 08:10

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić jutros je u 7 sati otvorio novo igralište na Maksimiru

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić jutros je u 7 sati otvorio novo igralište na Maksimiru.

– Ovo izgleda kao Wembley, vidite kako je to lijepo. Sve je to pod sloganom 'Više igrališta, manje gledališta' – rekao je Milan Bandić, pišu 24 sata.

Jutro nakon izbora kaže kako je pred njim drugo poluvrijeme.

– Ova dva tjedna radit ćemo na toj razini i završiti posao 4. lipnja – kaže Bandić, a na pitanje je li ovo dio predizborne kampanje, kaže kako je njemu kampanja svaki dan 365 dana u godini. 

Milan Bandić u drugom krugu izbora snage će odmjeriti s HNS-ovom Ankom Mrak Taritaš koja je jučer osvojila šest posto manje glasova od aktualnog gradonačelnika. 

Komentara 27

DU
Deleted user
11:08 22.05.2017.

Sve dok će glasaći trabunjati o nekom domoljublju, lijevima i desnima grad će i ostati u tu gdje je sada, na nivou sela. Pa stvarno ga je bilo dosta.

SI
siskic
09:21 22.05.2017.

ljudi ako boga znate mičite tog lupeža s vlasti, inače bolje da nas uragan pogodi. manje će koštati nego on i njegova družina.

Avatar Dr Evil
Dr Evil
09:52 22.05.2017.

Bandić Milan 365, stranka rada i rodijačke solidarnosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije