Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka

Bandić odustaje od garaže ispod Klaićeve, uredit će se igralište

klaiceva
31.08.2015.
u 10:12

Gradnja je postala još upitnija kada je najavljeno preseljenje dječje bolnice iz Klaićeve ulice pa će grad radije ići na garažu uz HNK

Dugonajavljivana garaža neće se graditi ispod srednjoškolskog igrališta u Klaićevoj pored dječje bolnice pa će se sada zapušteni sportski tereni još ove jeseni urediti.

Takav epilog priče koja se provlači već nekoliko godina gradonačelnik Milan Bandić najavio je kao najvjerojatniji.

–Objavljivali smo nekoliko natječaja za javno-privatno partnerstvo, no nitko se nije javio. Vidjet ćemo, možda pokušamo još jednom, a razgovarat ćemo i s Holdingom oko mogućnosti javno-javnog partnerstva, no uskoro ćemo donijeti definitivnu odluku - kazao je Bandić. Na teren je došao na poziv ravnatelja OŠ Izidora Krnjavog i V. gimnazije čija djeca koriste ta igrališta kao i sportsku dvoranu iz 1935., otkad u nju nije uloženo gotovo ni lipe. Bandić je najavio da će se dvorana obnoviti sljedeće godine kada će se ići u rekonstrukciju 10 škola, 10 sportskih dvorana i 10 vrtića.

Neslužbeno doznajemo da je odluka o odustajanju od garaže uvjetovana i najavama ministra zdravlja da će se dječja bolnica iseliti na drugu lokaciju (u projektu je bio i podzemni tunel garaža-bolnica, podzemni shopping centar i sportska dvorana) pa će Grad radije ići na investiciju gradnje podzemne garaže uz HNK za koju vjeruju da će biti bolje popunjena. Na terenu je dogovoreno i da će radnici Čistoće i Zrinjevca u roku mjesec dana igralište očistiti za prvu ruku.

- Ovo je sramota. Za postidjeti se. Kod moje mame koja je operirala oba kuka svaka travka je na mjestu, a u centru grada ovakvo smeće i suho drveće - kazao je Bandić.

Komentara 36

GM
Gusta magla
12:41 31.08.2015.

Ja se javljam za ovaj program javnog privatnog partnerstva......vi izgradite a ja cu naplacivati.

Avatar Getrib
Getrib
13:05 31.08.2015.

Nije Bandić kriv, jer na što god potrošio novce građana ima dovoljan broj pristalica koji ga podržavaju.

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
14:34 31.08.2015.

Znate onu poznatu: Gdje farmacija više ne pomaže, rješenje nudi tekstilna industrija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije