Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjena odluke

Bandić obećao – svjetla u Mesničkoj više neće treptati

Mesnička ulica
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/3
10.10.2014.
u 11:10

Bit će zamijenjeni novim svjetlima – onima koji svijetle cijelu noć bez prestanka

Nakon pobune stanara i kritika struke gradonačelnik Milan Bandić ipak je odustao od treptećih svjetala, točnije katadiopteri koji označuju granicu između kolnika i nogostupa bit će zamijenjeni novim svjetlima – onima koji svijetle cijelu noć bez prestanka.

Iako stanari nisu prikupili dovoljno potpisa peticije, Bandić je obećao da će se pronaći novo rješenje, a ovo trenutno za koje se do jučer zalagao nazvao je "privremenim rješenjem u predblagdansko vrijeme".

Ponovio je kako sljedeće godine slijedi uređenje Radićeve ulice. Samo za postojeće katadioptere iz blagajne je plaćeno 200 tisuća kuna.

Komentara 45

GO
goricaV
12:28 10.10.2014.

Komentirao sam prije da se ta svjetla trebaju promjeniti ili prilagoditi tako da ne iritiraju agresivnu manjinu koja gunđa, ali nije problem u tim svjetlima. Dovoljno mi je pogledati profile komentatora koji mrze Bandića na ovom portalu pa da se vidi da ih 90% simpatizira SDP i zato toliko mržnje prema bivšem partijskom drugu Bandiću. Ne smetaju tim komentatorskim mrziteljima iz sdp-a, hdz-a i ostalih luzerskih partija u Zagrebu ta svjetla, nego suficit u proračunu ove godine od 200 milijuna kn, smeta im jer se po gradu konstantno nekaj dela, uređuje i investira, dok država ima rupu u proračunu od 16 milijardi.

EI
eierkuchen
22:42 10.10.2014.

Meni se Mesnicka svidja, a to kaj trepere svjetla uopce nije tako lose. Bas je dobro, barem upozorava na pjesake.Mi smo isto stanari Mesnicke i nama se sve svidja. Sad smo se naucili i necemo nova svjetla, pa se onda nece ni trositi novci. Ljudi moji, stalno se kritizira tog Bandica i nikad ljudima nije dobro sto god napravi. Sve je to suludo. Treba tog covjeka pohvaliti da se toliko zauzima za nas grad.

DU
Deleted user
11:34 10.10.2014.

Mogućnost da komentiram ovo je samo privid slobode i demokracije jer u stvari ne smijem napisati slobodno što mislim...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije