Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prva faza uređenja

Bandić na Sveticama: Za 15 mjeseci dobit ćemo sve bazene

Bazen Svetice
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/3
27.02.2014.
u 10:25

Bazen nije dovršen u pet godina zbog šlamperaja bivše uprave Holdinga, ponovio je gradonačelnik i podsjetio da će na Sveticama biti tri bazena i prateći objekti, vrijedni 71,6 milijuna kuna. To je prva faza uređenja Svetica, nakon koje slijedi uređenje atletske staze i nogometnoga centra

– Zbog šlamperaja bivše uprave Holdinga bazen nije dovršen pet godina od početka radova. Uveli smo novog izvođača koji je počeo s radovima pa ćemo za 15 mjeseci dobiti veliki i mali bazen, bazen za obuku plivača, građevine sportske, edukacijske, rekreacijske i rehabilitacijske namjene vrijedne 71,6 milijuna kuna – rekao je gradonačelnik Milan Bandić prilikom obilaska gradnje bazena na Sveticama.

Bazeni su prva faza uređenja Svetica, nakon čega slijedi uređenje atletske staze te gradnja nogometnog centra za koji je Bandić uvjeren da će proći na Gradskoj skupštini.
- Naš ured za izgradnju napravit će natječaj za prostorno-plansku dokumentaciju, ne možemo raditi bez natječaja, za što će trebati oko šest mjeseci pripreme i procedure, rekao je Bandić, a na zabilježbu Crkve na zemljište Svetica ponovno komentirao da si "to zdenu za šešir".

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

- Zabilježba koja je stavljena u Varaždinu od izvjesne gospođe ne odgađa nama posao izvršenja, objasnio je gradonačelnik i napomenuo da će uređenje Dinamova stadiona biti posljednja faza projekta uređenja Svetica i mora biti gotov do Sveučilišnih studentskih igara 2016. godine.

- Uklonit ćemo sve ugostiteljske objekte, jer je ovo sportsko-rekreacijski centar, a ne Ada Skadarlija, najavio je Bandić.

>>Bandić: Svetice idu HNS-u, a ja više neću trčati u Kušlanovoj!

Komentara 2

ST
stomugromova
16:49 27.02.2014.

A centralni trg u ZG izgleda kao vašar dok njegovi kumovi i rotjaci prodajui alkohol u montažnim objektima.Kakav demagog.

DA
danho
11:53 28.02.2014.

zakaj se ljudi bune? jedino ko je popusio su tenisaci. ok ...no imaju teniski tereni kod kuslanove. konacno cu moc tamo na bazen a ne ici do mladosti ili utrina. a i nadam se da ce se atletska staza mocioci koristiti. bumo vidjeli.. i da cce to lijepo zgledat a ne jadno i bzvze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije