Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzajamna ljubav

Bandić je obožavao Rudija: Najbolji je pas na svijetu. Ali malo je i korumpiran, sve bi dao za igračku

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/7
28.02.2021.
u 13:58

Rudi je kao i ja, u biti, ja sam nabavio psa po svom karakteru. Retriveri imaju najbolji karakter na svijetu, oni vole sve, vole ljude i u sebi imaju sebedarje rekao je Bandić jednom prilikom

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić obožavao je svoga psa Rudija. Puno puta ga je spominjao u svojim izjavama. Odlazio je s njim i na razna događanja. S Rudijem se družio i svako jutro kada su zajedno trčali.

Jednom prilikom pojasnio je kako je Rudi sin njegova prijašnjeg ljubimca Billa, također zlatnog retrievera koji je uginuo 2009. Tako je Bandić jedno vrijeme imao dva psa, a u obitelji je ostavio i trogodišnjeg Rudijeva sina koji se nalazi u Grudama. I taj pas zove se Rudi.

"On je najbolji pas na svijetu.  Ali malo je i korumpiran, sve bi dao za igračku. Ima ih 350, a obvezno mu moram donijeti barem jednu kad odem iz Zagreba. Sam ih traži i u torbi, a ako slučajno zaboravim, dva dana ne priča sa mnom", emotivan je bio jednom prilikom Bandić. A da je emotivan kada priča o Rudija često je naglašavao.

Video: Bandić je u Zagreb došao s jednim koferom, radio je u hladnjači

Jednom prilikom, povodom dolaska 'Šaptača psima' Cesara Millana u Arenu Zagreb Bandić je otkrio i neke detalje o Rudiju.

"Ako Cesar bude imao vremena rado ćemo ga Rudi i ja ugostiti jer će u protivnom i Rudi biti tužan ako ga ne upozna. Rado ćemo mu prirediti iznenađenje", kazao je tada Bandić. Pojasnio kako je Rudi sin njegova prijašnjeg ljubimca Billa, također zlatnog retrievera koji je uginuo 2009.

"Rudi je kao i ja, u biti, ja sam nabavio psa po svom karakteru. Retriveri imaju najbolji karakter na svijetu, oni vole sve, vole ljude i u sebi imaju sebedarje" rekao je Bandić. Dodao je i da životinje voli od rane mladosti.

 

Ključne riječi

Komentara 4

LA
lak0
15:45 28.02.2021.

Rudi je bio jedan od najsretnijih pasa na svijetu. Pokojni g. Bandić imao je dobru dušu. Životinje to znaju i cijene. Za razliku od ljudi.

GO
goriodgorijeg
15:01 28.02.2021.

Rudi, kak i vsaki drugi pes. Vse bi dal man za igračku man za klopu.

IP
info_punkt
16:02 28.02.2021.

piše da je bio korumpiran, što i ne čudi s obzirom da je bio bandićev

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije