Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON NAPADA

Bandić o napadu: Izabrali su krivu metu, hrabri su kad su pijani i u čoporu

Gradonačelnik u Podbrežju pustio u promet novu ZET autobusnu liniju
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/8
14.09.2018.
u 08:25

Iako je u prvom planu trebala biti nova autobusna linija, Bandić se osvrnuo na događaje u Vukomercu budući da su ga napali bijesni roditelji i gađali mu automobil.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pustio je u promet novu autobusnu liniju 242 Glavni kolodvor – Podbrežje, prenose 24sata.

Iako je u prvom planu trebao biti novi autobusni pravac, Bandić se osvrnuo na događaje u Vukomercu budući da su ga napali bijesni roditelji i gađali mu automobil.

Pogledajte video: Bandić u Podbrežju pustio novu ZET autobusnu liniju

– Izabrali  su krivu metu. Osjećam se odlično, par pijanaca je došlo, li mi smo imali kvalitetan sastanak s predstavnicima roditelja. To je sastavni dio posla, mislim da policija nije potpuno obavila svoj posao, a u pravnoj državi svatko treba raditi svoj posao kako treba. Automobilu nije bilo ništa, sve je u redu, to su bili obični pijanci, ja ću biti danas u Vukomercu u 17 sati na pikniku s djecom i nitko me neće čuvati. Hrabri  su kad se napiju i kad su u čoporu. Nitko se neće iseljavati nego će oni koji su napravili izgrede odgovarati. Molim vas da ne radimo cirkus oko grada, grad nije slučaj niti će biti, a ako je netko napravio problem neka odgovara, neka ga policija obradi i privede sudu, rekao je Bandić.

Gradonačelnik u Podbrežju pustio u promet novu ZET autobusnu liniju
1/23

Istaknuo je kako se odlično osjećao u automobilu i tijekom napada.

– Nisam previše hrabar, ali nisam ni kukavica, ne možete protiv čopora i bedaka. Molim roditelje za strpljenje i policiju da obavi svoj dio posla – zaključio je Bandić. 

Pogledajte video: Bandić izviždan na prosvjedu u Vukomercu

 

 

Komentara 53

GV
golub Vaso
08:45 14.09.2018.

onih 90 prijavljenih na jednoj adresi su bandićeva glasačka mašinerija, a našmrkani priča kako je netko pijan haha

MG
mato.greganic
09:00 14.09.2018.

Bio sam i nisam vidio nikog pijanog, preplasenih i ljuti roditelja da, Bandiću ova izjava o čoporu i pijancima nije ti trebala, niti sam pijanac niti sam čopor, sto za tebe nemrem reći sto si???? Vidimo se i danas pa mi reci u lice da sam pijanac i čopor..

BE
belimo
08:54 14.09.2018.

Čopor od njih 90 je prijavljen u jednoj kući a ne ovi pred kućom odnosno školom !! Koliko je takvih mnogobrojnih čopora u ZG?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije