Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radi inventuru

Bandić: Do ponedjeljka ćemo imati upravu Holdinga

milan bandic,portal
Boris Ščitar/VLM
19.06.2013.
u 12:32

Trebat će nam šest do osam mjeseci da tamo posložimo stvari kako Bog zapovijeda - poručio je Bandić

- Do ponedjeljka ćemo imati upravu Holdinga i ljudi će početi raditi svoj posao, pročešljat ćemo sve, radi se inventura - kazao je gostujući na Radio Sljemenu gradonačelnik Milan Bandić, govoreći o aktualnostima u Zagrebu.

Otkrio je pritom da će u upravi zagrebačke megatvrtke biti sedmero ljudi, "kvalitetnih, 90 posto su to novi ljudi, tim", te zaključio da će na samom čelu biti navjerojatnije Slobodan Ljubičić, koji se, rekao je Bandić, "dokazao i koji zna raditi taj posao".

No, svi moraju, nastavio je, dosegnuti letvicu koja je postavljena i pri sastavljanju liste za Skupštinu, da, drugim riječima, moraju biti dokazani i stručni. To vrijedi, prema Bandiću, i za pročelnike gradskih ureda i za direktore Holdingovih podružnica.

- Trebat će nam šest do osam mjeseci da tamo posložimo stvari kako Bog zapovijeda - poručio je Bandić građanima i slušateljima.

Najavljujući sređivanje stanja u Holdingu, Bandić je kratko komentirao i kako se ne boji tog izazova.

- Da je bilo bolje, ne bi nas zapalo, ne bismo dobili ove izbore. Volio bih da smo dobili manje, a da su funkcionirale stvari...- kazao je Bandić.

 

>>Čović pozvao Ljubičića i Kojića na kavu da srede sve za primopredaju

>>Kikaš još nije preuzeo Holding, a već ga zovu: Zaposli me!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije