Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KULTURNO

Bandić čudnim riječima o glasnogovornici: 'Sjedi kao Khashoggi u fotelji'

Milan Bandić o glasnogovornici
Foto: Facebook
19.06.2019.
u 17:35

Milan Bandić usporedio je svoju glasnogovornicu s brutalno ubijenim saudijskim novinarom Jamalom Khashoggijem za čije ubojstvo je UN potvrdio da je naručeno od saudijskog princa

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić poznat je osim po svojoj ljubavi za radom i po izjavama koje se danima vrte u medijskom prostoru.

Tako je prigodom predstavljanja programa Zagrebačkog kulturnog ljeta gradonačelnik iskoristio priliku da kaže čudne riječi o svojoj glasnogovornici Dajani Antoniji Bebek.

- Sad ću ja malo iznenaditi, neću šokirati našu glasnogovornicu, vidi se da je bila na HRT-u dugo, da ležerno sjedi kao Khashoggi u fotelji. To valjda prijeđe u naviku ljudima. Sjedi čak bolje i mirnije od Bačića. On ima malo tvrđu stolicu, a ona se zavalila ovdje - rekao je Bandić to na otvaranju manifestacije koja nosi pridjev kulturno.

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar mrkyyy
mrkyyy
18:00 19.06.2019.

sirovina i štetočina... hercegovci su duhoviti ljudi, ovaj je cijepljen protiv humora. od njega su jadniji samo njegovi poltroni koji u kadru kamere glume da se smiju kad svojim papagajskim glasom prosere nešto idiotski

AO
ante.oreskovic75
17:57 19.06.2019.

Kako uz Bandića može ići. kulturno?

TT
TTjac
17:46 19.06.2019.

Puko ko kokica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije