Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presto

Bandić će svoj bicikl dati dostavljaču jer je preskup

'09.06.2011., Zagreb - Bandic na biciklu'
'PXL Fotodesk /Vecernji'
09.06.2011.
u 15:39

Tvrtka Dahon, koja je partner projekta Presto, darovala je Gradu dva sklopiva bicikla u znak dobre suradnje na projektu.

Kao znak pažnje i dobre suradnje na projektu Presto, koji promiče korištenje bicikla u Europi, tvrtka Dahon, partner projekta, darovala je Gradu Zagrebu dva sklopiva bicikla koje ova tvrtka proizvodi.

Primopredaja bicikala bila je danas ispred Hrvatskog narodnog kazališta, a gradonačelnik Milan Bandić tom je prilikom i testirao prijevozno sredstvo koje mu je uručeno, zahvalivši na daru.

– Budući da je vrijednost ovog bicikla vjerojatno više od 500 kuna, vozit će ga naš dostavljač. Ja ću ga samo do sutra čuvati – ogradio se zbog medija gradonačelnik. Drugi bicikl pripast će Uredu za strategijsko planiranje i razvoj grada, koji koordinira projekt Presto.

– Kad sam došao u Zagreb bio sam dirnut trudom relativno malog grada, pa sam predložio da se ovdje održi Međunarodna skupština distributera bicikala. Grad je bio vrlo susretljiv i uvelike nam pomogao u organizaciji, pa smo im se odlučili odužiti ovim darom – rekao je Eddie Eccleston, međunarodni direktor prodaje tvrtke Dahon.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije