Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ništa mi nije teško'

VIDEO Pogledajte kako je Bandić kao bagerist započeo radove na žičari

Milan bandić
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/42
25.01.2019.
u 11:52

Bandić je najavio i gradnju tunela kroz Medvednicu: "Iskopat ćemo luknju."

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić danas je simbolično rukovanjem bagerom počeo radove na izgradnji sljemenske žičare te postavio kamen temeljac.

Uoči 11 sati okupilo se mnoštvo, a došao je i svećenik. Nakon dolaska Milana Bandića tamburaški sastav odsvirao je himnu.

Pogledajte video Bandićeva otvaranja radova:

Bandić je, odjeven u radnički kombinezon, prije sjedanja za bager rekao da smo dočekali početak četvrte faze nakon što su u dosadašnjim fazama, između ostalog, rekonstruirali tramvajsku prugu i srušili postojeću žičaru. Bandić je "bocnuo" oporbenjake koji su nedavno na dan najavljenog otvaranja žičare došli "gablati".

Milan bandić
1/20

Lakše je gablati nego delati, a oni koji u životu nisu napravili ni pesju kućicu gablati mogu, ali raditi ne znaju. Zato ćemo se ovdje naći za 15 mjeseci i gore na vidikovcu te napraviti najljepšu žičaru u Europi – rekao je Bandić.

– Ja sam se rodio daleko, ali ništa me ne može spriječiti da volim ovdje moje ljude pod Sljemenom, naše ljude pod Sljemenom, i volim ovaj kraj, kao i ljude koji su se ovdje rodili, to su moji prijatelji. Dok budem mogao govoriti i hodati, zadnji atom snage uložit ću da u ovom gradu nešto napravim. Ovaj grad meni je dao sve, a ja mu još nisam vratio ni 20 posto – rekao je Bandić, dodajući da bi za Zagreb napravio sve, a najmanje što može učiniti jest položiti ispit za bagerista. To je ubod komarca u odnosu na ono što bi bio spreman učiniti, poručio je. 

Milan bandić
1/16

Bandić je najavio i gradnju tunela kroz Medvednicu.

Iskopat ćemo luknju – rekao je.

– Oprostite mi na ovom performansu, ali neka i to bude zabilježeno. Čovjeku, kad voli ono što radi, ništa nije teško, a meni stvarno ništa nije teško – zaključio je Bandić.

Nakon toga sjeo je u bager i krenuo kopati, a tijekom njegova rada tamburaši su opet zasvirali i zapjevali. Nakon što je Bandić izašao iz bagera i položio kamen temeljac, župnik je udijelio blagoslov.

Bandić se na kraju ispričao stanarima zbog radova i zamolio ih za strpljenje "ovih 15, 16 mjeseci".

– Ali kad to napravimo, Gračanci će biti najsretniji jer ovo ostaje za povijest – rekao je Bandić dodajući da ni od čega ne bježe i da je svaka kuna i lipa opravdana.

Radovi na novoj žičari, kod tramvajskog okretišta Dolje, zapravo su već počeli prije nekoliko dana, a ovo je bilo svečano otvorenje.

Ugovoreno vrijeme za realizaciju ovog projekta jest 15 mjeseci.

Bandić je položio ispit kako bi kao bagerist mogao otvoriti radove, a pohvalio se i iskaznicom na kojoj stoji da je osposobljen za rukovanje bagerom.

Pogledajte kompilaciju Bandićevih najotkačenijih videa:

Ključne riječi

Komentara 132

Avatar comandante
comandante
13:11 25.01.2019.

umjesto da se mediji ne odazovu i da klaun bude sam na gradilištu vi uporno bolesniku pravite reklamu

VA
Valer
11:57 25.01.2019.

Bandić jedva stoji na nogama i naravno prošao je liječnički pregled za bagerista. Također je odradio minimalno sto sati rada na bageru prije nego položi ispit. Cirkus od cijele države

Avatar bodavica
bodavica
12:53 25.01.2019.

ovakvi cirkusanti mogu opstati samo u Hrvatskoj. Sramota!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije