Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradska skupština

Bandić: Bog mi je oduzeo pamet kad sam se napio

gradska skupština (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
26.10.2010.
u 11:23

- Mi ne mislimo isto, a kad bismo mislili, ja bih se zabrinuo, rekao je zagrebački gradonačelnik.

Na aktualnom satu Gradske skupštine gradonačelnik Milan Bandić u svom starom stilu odgovarao je zastupnicima. Zastupniku Marinu Knezoviću (SDP) koji je prigovorio da je Rujan fest bio loše organiziran, da su se maloljetnici opijali i da je, umjesto prema Münchenu, odnosno Oktoberfestu, zalutao na ibarsku magistralu, aluduirajući da je tamo rođena narodnjačka glazba.

- Bio sam u Ibru. To je divan grad, tamo žive divni ljudi i nemojte ih vrijeđati. Što ima loše u narodnjačkoj muzici? Da vi niste možda rođeni pod bečkim zidinama? Svi oni koji se bune zbog Rujan festa, a žive u blizini Bundeka, ja im se ispričavam. Međutim, oni trebaju znati da su dobili novi park zbog čega im je cijena nekretnina porasla za sto do dvjesto eura po kvadratu -  kazao je Bandić i poručio Knezoviću da će ga iduće godine angažirati kako bi zarada Rujan festa bila bolja. Odgovorio mu je i da prema mladima treba biti tolerantniji pitajući ga je li se on kad napio i je li svetac.

- Mi ne mislimo isto, a kad bismo mislili, ja bih se zabrinuo. To bi značio da ja sjedim u vašoj klupi, a vi stojite na mom mjestu - kazao je Tomislavu Sauchi (SDP) koji ga je pitao kad će početi gradnja sjeverne obilaznice i tunela kroz Medvednicu. Kad ga je Saucha upitao je li se otrijeznio, Bandić mu je odgovorio da je njemu "Bog oduzeo pamet kada se napio, ali su se neki rodili bez nje i tu im nitko ne može pomoći.

Hadezeovci i haesesovci paktirali su s Bandićem te su napali Ivu Čovića, šefa uprave Zagrebačkog holdinga. 

- Popodne ću na internetskim stranicama Holdinga objaviti menadžerski ugovor koji imam. On se ne razlikuje od onog što sam imao do sada, osim što sadrži aneks ugovora u kojem je bruto plaća umanjena za deset posto - rekao je Čović odgovarajući na pitanje zastupnice Margarete Mađerić (HDZ) koja je ustvrdila da menadžerski ugovori uprave ZGH nisu ni realni ni moralni.

 

Komentara 88

KO
komentatorv2
14:53 26.10.2010.

čekaj malo, fakat di je grad Ibar? :D lol

OB
-obrisani-
15:40 26.10.2010.

+ - 26.10.2010. u 15:25h dobravečerhr je napisao/la: Bandić je naša sramota... Hvalospjeve srbijanskom Ibru nek doma šapče svom prijatelju Dušku Ljuštini... ____________________ Jeste on sramota ali sasvim drugačija od vas, nacismeća. Vi ste tek sramotni. Vi i Beč!? Akoko niste znali Beč je bio prestonica poslednje internacionalne evropske države. Zato ga, nacismeće, ne uzimajte u usta.

LU
Lujo123
21:50 26.10.2010.

Hahahahahahahaha - Bog je bandi(ti)ću oduzeo pamet tek kad se je napio - koje li gluposti! Pa Gospodin mu nikada ni nije dao pameti, već mu je dao ogroman dar za lopovluk, a to je ipak različitoi! Kojeg li idiota!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije