Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kandidatkinja je isprobala i vožnju

Bajkeri podršku dali Švaljek

svaljek
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
09.04.2017.
u 19:00

Vrijeme je za promjene, zaključili su vozači na dva kotača

Predstavila je svoj program u Hrašću i Maloj Mlaki, a Sandra Švaljek zatim je sjela na motor i krenula na druženje s bajkerima iz MK "Bandogs" i "Rizen Riders". Ljubitelji vožnje na dva kotača dali su joj potporu jer, kako je objasnio tajnik moto kluba "Bandogs" te njen imenjak Sandro Mario Jelić, jedina je kvalitetna kandidatkinja za gradonačelnicu, a i vrijeme je za promjene. Kao problem za bajkere u gradu istaknuo loše stanje prometnica i nedostatak parkinga. 

Ključne riječi

Komentara 12

PE
petra777
12:48 12.04.2017.

Žalosno je što se za tebe čulo samo kao zamjenicu Bandića, ne možeš sama prikupit građane koji će glasati za tebe pa moraš tuđe glasače krasti! O tvojim planovima da ne pričam, kako misliš smanjiti prirez grada zagreba za 50%,, kao ekonomistica znam da je to nemoguće jer ne znam na koji ćeš način ostvarit prihod za javne ustanove?! Kaj misliš smanjivat plaće profesorima,doktorima?! Žalosno!!!!!

AL
alen147
12:49 12.04.2017.

Uuuu a jesu pravi bajkeri,molim te hhahaha.. malo se vozimo na biciklima pa malo na motorima šta je sljedeće Sandra?? Tebi je baš ljepo,tak se da..nemoj se nadat pobjedi previše...nitko nije čuo za tebe do sad...

LU
lukaradic123
11:33 10.04.2017.

Vrijeme za promjene, a ona stari Bandićev kadar...mogu je samo provozat van grada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije