Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od svibnja

Avenue Mall ukida besplatno parkiranje; ulaz u garažu 5 kn

Avenue Mall
Marin Tironi/24sata
18.04.2012.
u 08:35

Iz trgovačkog centra kažu da na njihovom parkiralištu često vozila parkiraju građani ikoji nisu njihovi kupci

Trgovački centar Avenue Mall u Novom Zagrebu od svibnja uvodi naplatu parkiranja te ukida besplatna tri sata parkiranja.

Po sistemu “pet za pet”, svi posjetitelji Avenue Malla od svibnja će ulaz u garažu, koja ima nešto više od 1000 mjesta, plaćati pet kuna i tako imati pravo automobil ostaviti u garaži na pet sati. Svaki dodatni sat naplaćivat će se dodatnih pet kuna. Spomenuti trgovački centar nalazi se u zoni naplate parkiranja, a upravo tu činjenicu ističe vodstvo Avenue Malla kroz koji, kako kažu, dnevno prođe i 20 tisuća posjetitelja.

– Nalazimo se u rezidencijalnoj zoni, ali i u blizini velikih poslovnih objekata, pa je često dolazilo do smanjenja broja slobodnih parkirališnih mjesta za one kojima su namijenjeni – našim posjetiteljima i kupcima. Zbog toga smo se odlučili za naplatu – kazala je Lana Pavić, menadžerica u podružnicama Avenue Malla.

Komentara 4

ME
Medici
10:23 18.04.2012.

Stvarno moraš biti lud da ideš negdje ostaviti novac (kupovina) i da za to još moraš platiti parking. NIje ovo Beč ...Pored SC koja imaju besplatna mjesta (Arena Centar je par 100m zračne linije udaljena od AM), tko će ići tamo gdje će morati još i parking platiti....Ovo je stvarno \"super potez\" :). Hvala.

KN
knezevic3d
10:48 18.04.2012.

to stoji da ljudi parkiraju auto i odu negdje drugdje nesto obavit,...ali ja recimo ostavim auto i odem do banke preko puta ali kad se vracam prođem kroz centar nekog sretnem popijem nesto ili sam gladan pa jedem,ili mi nesto upadne u oko pa kupim a došao sam s namjerom samo da odletim do panke preko puta....to znaci da im je loš potez izgubit ce cijeli centar promet za minimalno 30%,a ja odoh u arenu,..neplacam parking i još da kod njih trošim novce......zbogom avenue mall

LI
Lisca
08:22 19.04.2012.

Ne znam niti jedan drugi shoping centar koji traži da potrošiš lovu kod njih i još ti uzima za parking. Bila sam tamo skoro svaki dan na kavi, malo prošetala, tako i potrošila novce...neće više biti toga jer je ovaj potez krajnji bezobrazluk! Arena, here I come...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije