Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar u Zagrebu

Izgorio autobus ZET-a, vozač pokušao ugasiti vatru: 'Svi su putnici izjurili'

Požar autobusa ZET-a
Foto: Čitatelj
1/2
15.09.2017.
u 09:54

Imate li fotografiju ili video požara? Pošaljite nam na javi@vecernji.net

Autobus ZET-a izgorio je jutros na okretištu Struge BB u Zagrebu.

Do požara je iz zasad neutvrđenog razloga došlo u 6.16 sati, a autobus je potpuno izgorio.

Požar autobusa ZET-a
1/13

Više informacija bit će poznato nakon očevida.

– Autobus je pokupio prvo putnike iz Petruševečkog naselja, produžio za Struge i na okretištu je počeo gorjeti. Svi putnici su izjurili. Vozač je pokušavao ugasiti plamen s dvije boce, ali nije uspio. Plamen se povećavao i zahvatio autobus. Na kraju je ostao kostur, a požar su ugasili vatrogasci – rekao je svjedok za 24 sata

Vozač je pokušavao ugasiti vatru, ali nije uspio.

Osim autobusa, djelomično su izgorjeli i kontejneri na stajalištu.

Imate li fotografiju ili video požara? Pošaljite nam na javi@vecernji.net

Foto: Čitateljica

Ključne riječi

Komentara 17

DU
Deleted user
09:05 15.09.2017.

"Svi putnici su pojurili van", što su morali ostati u busu.

Avatar AlPoS
AlPoS
09:22 15.09.2017.

Milane moralna šlapo, umjesto da daješ novce kumovima za postavljanje obilazak zastava, priča se da zetovci nemaju osnovne dijelove za popravak tramvaja autobusa i da se vozimo u svakakvim vozilima. Još si zaposlio braceka od ministra marića za zamjenika direktora u holdingu i poklonio mu 15000 plaću. Milane moralna šlapo objasni građanima zašto

VI
Vito
09:29 15.09.2017.

Ovo je stvarno prežalosno - pogledajte dobro te slike --- autobus je u potpunosti izgorio. --- Odmah će te vidjeti kako Autor Vecernji.hr laže. __ Da je autobus u potpunosti izgorio ne bismo imali priliku vidjet registarsku oznaku na kojoj piše --- BM. __ Sad postavljam pitanje: koliko je stanovnike Zagreba koštala takva registarska oznaka na autobusima javnog prijevoza??? __ Sumnjam da je takva oznaka slučajno dobivena redovnom registracijom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije