Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trg kralja Petra Krešimira IV.

Astronomski iznos: Zrinjevac se oglasio o spornoj obnovi WC-a

Zagreb: Javni WC u parku na Trg kralja Petra Krešimira IV
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/16
27.04.2019.
u 16:45

Podružnica Zrinjevac je, navodi se u priopćenju, na traženje Vijeća gradske četvrti Donji Grad izradila troškovnik potrebnih radova na toj lokaciji koja je i zaštićeno kulturno dobro.

Podružnica Zagrebačkog holdinga Zrinjevac demantirala je u subotu medijske napise u vezi s cijenom radova na uređenju kućice u sklopu rekonstrukcije dječjeg igrališta na Trgu kralja Petra Krešimira IV. istaknuvši kako radovi nisu započeli, nego su izvedeni samo interventni radovi na sanaciji kućice.

Podružnica Zrinjevac je, navodi se u priopćenju, na traženje Vijeća gradske četvrti Donji Grad izradila troškovnik potrebnih radova na toj lokaciji koja je i zaštićeno kulturno dobro. Dodaje se i da se nakon dostave troškovnika pristupa ugovaranju i uvođenju u posao što je uobičajena procedura. Podružnica Zrinjevac napominje kako u ovom slučaju uvođenja u posao nije bilo, te radovi na rekonstrukciji dječjeg igrališta nisu ni započeli.

"Međutim, tijekom priprema i pregleda lokacije uočili smo da krov predmetne kućice prokišnjava, te smo pristupili nužnim radovima sanacije kako bi se spriječila daljnja devastacija objekta. Dakle, radovi na rekonstrukciji dječjeg igrališta nisu započeli, već su izvedeni samo interventni radovi na sanaciji kućice. S radovima na rekonstrukciji dječjeg igrališta započet će se nakon uvođenja u posao, a u skladu s odlukom Vijeća gradske četvrti Donji Grad", stoji u priopćenju kojeg je potpisao voditelj te podružnice Igor Toljan.

Po medijskim napisima Zrinjevac je Gradskoj četvrti Donji grad za obnovu kućice s dva toaleta na Trgu kralja Petra Krešimira IV. poslao ponudu od 299.000 kuna.  

Zagreb: Javni WC u parku na Trg kralja Petra Krešimira IV
1/10
Ključne riječi

Komentara 14

DU
Deleted user
20:15 27.04.2019.

Znači cijeniod 299.000 kn, treba pridodati i van troškovničke radove sanacije krova tako da će cijena biti oko 550.000 kn +PDV , ŽIVJELI !!!!

NI
nirovad
17:05 27.04.2019.

čestitam Zrinjevcu na vrlo dobro ugovorenom poslu.

DU
Deleted user
17:13 27.04.2019.

Aklemičari su stoljećima pokušavali od dreka stvoriti zlato. Bandić je to uspio u svega par godina. I stoga mu obavezno treba dati počasni doktorat za kemiju!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije