Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija u MSU

Arhitekti dijele savjete stanovnicima Novog Zagreba

Muzej suvremene umjetnosti
msu
21.01.2012.
u 08:00

Konzultacije se, sutra od 12 do 18 sati, provode u sklopu projekta hitnaArhitektura grupe mladih arhitekata

Besplatne arhitektonske konzultacije nude se za stanovnike Novog Zagreba sutra od 12 do 18 sati u Muzeju suvremene umjetnosti. Konzultacije se provode u sklopu projekta – hitnaArhitektura. To je istraživački projekt grupe Archisquad – a riječ je o grupi mladih arhitekata koja se bavi pitanjima društveno osjetljive arhitekture – o postojećim stambenim uvjetima, kojemu je svrha poboljšanje navika stanovanja.

Svim se stanovnicima Novog Zagreba koji dođu u MSU preporučuje da sa sobom donesu skicu ili tlocrt stana ili fotografiju prostorije i specifičnih detalja te prisutnim arhitektima iznesu problem koji žele riješiti u svom stanu ili kući. Na temelju toga tim stručnjaka će im dati konkretna rješenja, o tome kako malim investicijama, čak i ne nužno financijskim, promijeniti svoj životni prostor nabolje. A bude li potrebno, razgovore sa stručnjacima mogu nastaviti i preko e-maila.

Projekt hitnaArhitektura odvija se u sklopu Programa o arhitekturi uz izložbu Socijalizam i modernost u MSU.

Komentara 1

DO
doktorica
10:01 21.01.2012.

pa sada ako su to oni arhitekti koji su projektirali zgrade poput Moderne umjetnosti onda -Bože sačuvaj....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije