Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
70 11°C
  • trade_mark:

    hahaha... pa vi nemojte izaći na izbore idući put. ili još bolje, izađite pa glasajte za bandića, pa si zase*ite sami sebi u usta.

  • Vito:

    U četvrtak poslije pet popodne izađem iz Velesajma i uđem u "totalni mrak". __ Nema rasvjete ispred Velesajma, ne vidiš "prst pred nosom", a sve puno djece koja su dovezena autobusima na Interliber. :: Koja je budala isključila javnu rasvjetu ... prikaži još! pred Velesajmom u vrijeme Interlibera kad škole organiziraju posjete prodavaonicama knjiga s popustom??? __ U mraku samo "nekako" došao do podhodnika i tapkao nogom kako bih pronašao prvu stepenicu - pored mene majka s djetetom u naručju isto tapka i traži ogradu za koju se primila da bi sigurno stala na stepenicu. __ Autobusi u mraku, ono malo svjetla koja su upaljena u kabini ne znače ništa nikom, djeca jedva vide gdje ih čekaju njihovi autobusi, jer nitko ne može vidjeti oznake na autobusima koliki je mrak.

  • grebza:

    Od kad je bandica naš grad je kulturno, moralno i urbanisticčki potpuno kolabirao. Čak i oni sa IQ 3-4 bi to morali shvatiti.

Još iz rubrike Zagreb

Novorođenčad
KB Merkur

Baby boom u zagrebačkoj bolnici: U 24 sata rodilo se dvostruko više beba nego inače

Pilot projekt MammalNet jučer je predstavljen na sajmu Dani lova i ribolova na Zagrebačkom velesajmu
Predstavljen projekt MammalNet

Informacije o divljim životinjama građani mogu dojaviti putem aplikacije

NESREĆA U ZAGREBU

VIDEO Audijem sletio s ceste i pokosio tramvajsku stanicu

7