Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Parkova i livada nikad dosta

ANKETA: U gradu ima dovoljno zelenih površina, ali neki su kvartovi još posve goli

Gradska svakodnevica u centru grada. Radnice Zrinjevca uredjuju travnatu povrsinu u parku Zrinjevac.
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/4
15.03.2016.
u 08:00

Iako se često zna čuti kako je Zagreb već prepun parkova, drvoreda i livada, svake ih se godine sve više novih uređuje

Gojko Zeljak (74), umirovljenik: Mislim da je Zagreb zelen grad, ali ne i svi kvartovi. Novi kvartovi, poput Laništa, djeluju mi poput geta, zgrade su zbijene, nema mjesta za parkove ili neke druge zelene površine.

Tea Perenić (38), srednja stručna sprema: Živim u blizini Bundeka što mi puno znači jer se volim šetati po parkovima s klincem, tako da što više parkova – to bolje. Mislim da bi i Zagrepčani trebali više voditi brigu o njima.

Jakov Šuk (20), student ekonomije: Drago mi je da u gradu ima puno parkova i livada, ali bi ih trebalo još više biti u nekim dijelovima grada dalje od centra poput Trešnjevke, Novog Zagreba ili Dubrave.

Komentara 2

SA
samoborka
08:09 15.03.2016.

Uzalud parkovi uz ovakvu prljavstinu u gradu. Zagreb je sve prljaviji. Ljudi su neotesani i primitivni i bacaju otpad kamo god stignu. I cijela Hrvatska je sve prljavija. Postajemo po smecu uz ceste kao Albanija. Pogledajte samo nasip uz rijeku Savu u Podsusedu. Prepun je smeca! Majmuni dodju autom samo izbace smece uz cestu. Sramotno i bijedno.

Avatar ankabutorac
ankabutorac
08:49 16.03.2016.

A kaj nam vrediju parkovi i zelenje kad Balkanci svakam hiceju smece...poglec te parkove ...za povracat. .kad smo bili klinci imal je svaki park cuvara, kaj je danas nemoguce jer bi ti divljaci kaj smetiju po parku cuvara stamburali...nema nikakvih pravila i zakona...svak dela kaj hoce....al opet mislim da odgoj pocinje u familiji, da su roditelji odgovorni za svoju djecu i treba ih uciti da se postiva tudje kao i svoje....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije