Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završen očevid

Aleja Bologne ponovno otvorena, a uspostavljen i željeznički promet

očevid,eksplozija,podsused
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
09.01.2013.
u 09:30

Prekinut je bio promet na Aleji Bologne u Zagrebu između cementare Podsused i križanja s Alejom seljačke bune. Obilazilo se Podsusedskom alejom.

Promet je na Aleji Bologne u Zagrebu između cementare Podsused i križanja sa Alejom seljačke bune zbog očevida bio u prekidu do 16.45 sati. Obilazak se odvijao Podsusedskom alejom.

U 16.01 sati uspostavljen je i željeznički promet na lijevom kolosijeku između kolodvora Podsused Tvornica i Zaprešić.

Naša novinarka jutros je provela gotovo 40 minuta u koloni na Aleji Bologne. 

>>FOTO Eksplozija u Zagrebu: Vlak naletio na eksplozivnu napravu

– Od Zaprešićkog mosta do Podsuseda, odnosno do prvog križanja nedaleko od stanice za vlak u Podsusedu stajali smo svi u autima u dvije kolone. Bilo je nemoguće proći. Policija je blokirala cijelo područje, a svojim su trakama bili ogradili i obližnje obiteljske kuće, kaže naša novinarka koja je jutros prošla dijelom Zagreba koji je pod opsadom policije, tehničara, istražitelja...

Iako je naša novinarka uspjela stići na vrijeme na posao, mnogi Zagrepčani ostali su zarobljeni u gužvi.

Svemu tome uzrok je očevid koji je policija obavljala na Aleji Bologne nakon što je teretni vlak jutros nešto prije četiri sata naletio na eksplozivnu napravu. 

>> "Rodbina nas pita je li to terorizam u Zagrebu"

Željeznički je promet bio u prekidu, a iako su autobusi ZET-a neko vrijeme vozili Alejom Bologne, uskoro je promet tom prometnicom ponovno obustavljen za sva vozila iz sigurnosnih razloga. 

Autobusne linije 172, 176 i 177 vozile su preusmjereno preko Susedgradskog vidikovca, Podsusedskom alejom te Alejom seljačke bune.

>>Zapeli ste u prometu, čuli ste eksploziju? Imate fotografije ili video? Javite nam se na mail dojavi@vecernji.net 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
12:11 09.01.2013.

Opustite se! Ministar unutr. poslova je toliko jaka figura da ugrožava čak i Milanovića odnosno teroristi će se razbježati dalje od Hrvatske čim čuju i vide dotičnog...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije