Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
klizilo do kuća

Aktiviralo se klizište na Svetom Duhu, urušio se veliki betonski zid

Urušio se zid, portal (1)
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/12
26.03.2013.
u 20:49

Na teren su izašli dežurni djelatnici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama i Ureda za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet.

Na Svetom Duhu aktiviralo se klizište preko puta crkve sv. Antuna Padovanskog na broju 30. Veliki betonski zid i zemlja klizila je ljudima do kuće, no na sreću nitko nije ozlijeđen.

Građevinska inspekcija ogradila je klizište oko mjesta urušavanja zida, postavljena je i policijska traka pa je taj dio ulice neprohodan za pješake, rečeno nam je iz centra 112, no nismo dobili informacije postoji li i daljnja opasnost.

Prema dojavi centra 112, na padini između ulice grada Gualda Tadina i ulice Sveti Duh došlo je do urušavanja potpornog zida zbog nekvalitetne gradnje i nepovoljnih vremenskih prilika. Na teren su izašli dežurni djelatnici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama i Ureda za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet. Urušavanjem su ugroženi pomoćni objekti i to garaža i šupe, stoji u priopćenju Ureda za upravljanje u hitnim situacijama

Budući je parcela u privatnom vlasništvu pozvana je građevinska inspekcija koja jedina ima nadležnost za naložiti hitne mjere sanacije u ovakvoj situaciji kada je zemljište privatno.

>>Na pješački put u Markuševcu urušio se stari suhozid

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije