Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STUDENATi SOCIJALNOG RADA

Akciju počeli za Božić, a sad svaki mjesec pomažu

27.06.2020.
u 10:22

Kolege su iz Društva studenata socijalnog rada, akcija je nazvana “Svakog 25. Božić nekome“, a jučer su pomogli stanovnici Trnja kojoj je dom stradao u potresu.

Volonterski se duh i ljubav najviše osjete potkraj godine, odnosno oko blagdana. I mi smo počeli u tom razdoblju pomagati ljudima u nevolji, no uz potporu profesora s Pravnog fakulteta i Caritasa proširili smo prijateljski duh na cijelu akademsku godinu – opisuje Veronika Lesić, prvostupnica socijalnog rada, akciju u kojoj s kolegama već šest mjeseci, simbolično oko 25. jer je toga datuma u prosincu Božić, jednoj osobi pogođenoj siromaštvom dostavlja hranu ihigijenske potrepštine.

Kolege su iz Društva studenata socijalnog rada, akcija je nazvana “Svakog 25. Božić nekome“, a jučer su pomogli stanovnici Trnja kojoj je dom stradao u potresu.

– Zahvaljujući našoj profesorici Studijskog centra socijalnog rada Gordani Berc, štoviše, proširili smo glas o akciji pa ćemo u lipnju usrećiti tri osobe. Uz donaciju, naglasak je na druženju jer ističu da im ponekad to više znači nego materijalne stvari – objašnjava V. Lesić.

1/7

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije