Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kontrola

Akcija nadzora brzine i alkohola na zagrebačkim cestama

policija cesta
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL/Ilustracija
21.08.2017.
u 13:00

Osim na prekršaje nepropisne brzine i prisutnosti alkohola u organizmu, prometni policajci posebnu pozornost obratit će i na druge teže prekršaje kao

Policija će u utorak na zagrebačkim prometnicama nadzirati brzinu kretanja vozila i prisutnost alkohola u tijelu vozača s ciljem sprječavanja činjenja najtežih prometnih prekršaja.

Osim na prekršaje nepropisne brzine i prisutnosti alkohola u organizmu, prometni policajci posebnu pozornost obratit će i na druge teže prekršaje kao što su tehnička neispravnost vozila, nepropisno pretjecanje, prekršaji mladih vozača, korištenje pojasa i kacige te uporaba mobitela.              

Cilj akcije nadzora brzine kretanja vozila je podizanje veće razine sigurnosti u prometu i sprječavanje činjenja najtežih prometnih prekršaja, izvijestila je zagrebačka policija.

Ključne riječi

Komentara 4

TR
truba
13:39 21.08.2017.

Kaznjavati ne kulturu u prometu

Avatar Roy Bean
Roy Bean
17:13 22.08.2017.

Napokon će nakon cjelogodišnjeg nerada, policajci "raditi" 3 dana i od toga će napraviti spektakl.Treba napraviti prometnu strategiju i kontinuirano, preventivno sankcionirati divljake. Za prvi prekršaj upozorenje, a za ponovljeni isti prekršaj oštro sankcionirati. Činjenica je da policajci tokom cijelee godine nisu prisutni na prometnicama, kada su najveće gužve i tada divljaci dolaze do punog izražaja i rastu im krila i bezobraznost, jer znaju da ih nitko neće sankcionirati.

Avatar davcro
davcro
15:58 21.08.2017.

Dosadni su kao proljev

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije