Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svečana sjednica

Akademik Božičević pljuskom pozdravio Andriju Mikulića

Josip Božičević, Andrija Mikulić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/17
31.05.2017.
u 13:39

Josip Božičević je silazeći s govornice na neobičan način pozdravio predsjednika zagrebačke gradske skupštine

U zagrebačkoj skupštini održana je danas svečana sjednica povodom Dana grada, a na kojoj je akademik Josip Božičević na neobičan način pozdravio predsjednika Gradske skupštine Andriju Mikulića

Božičević ga je, naime, pljusnuo po obrazu dok je kraj njega sjedila predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović. Na njegovu gestu većina se nasmijala, kao i Mikulić koji je 'zaradio' pljusku, dok su neki ipak ostali ozbiljnih lica. 

Na sjednici je gradonačelnik Milan Bandić uručio povelje i nagrade grada Zagreba. Nagrada Zagrepčanka godine uručena je Janici Kostelić, a Povelja počasnog građanina Aloisu Mocku i Emiliju Marinu. Povelju Počasnog građanina za Aloisa Mocka preuzeo je austrijski veleposlanik u Hrvatskoj Andreas Wiedenhoff. 

Pixsellov fotoreporter snimio je još jednu zanimljivu situaciju. Naime, dok je Milan Bandić pripremao govor, predsjednica Grabar-Kitarović kraj njega je čistila mrlju koju je imala na crnim hlačama. 

Komentara 1

PU
Pukovnik
13:56 31.05.2017.

Zasto covjeku niste dali palicu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije